Roadtrip Europa 2020

Roadtrip Europa 2020

Ondanks Corona en de vele reisbeperkingen maakten we in 2020 een prachtige roadtrip van iets meer dan 2 maanden door Europa. In Frankrijk ontdekten we de historie van Normandië en de prachtige surfstranden van de Zuidwestkust van Frankrijk. Vanaf reden we naar het noorden van Italië waar onze roadtrip begon in Turijn. Via Toscane reden we helemaal door naar de provincie Puglia waar we aantal weken genoten van het zonnetje. Bekijk snel onze roadtrip 2020 door Frankrijk en Italië.

Wie is (er) Foedsie? Desi, Leroy en Buddha zijn vaak Foetsie en altijd op zoek naar food. Reis met ons mee naar de leukste bestemmingen & lekkerste hotspots.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak Foetsie en een beetje een foodie. Dat ben ik in een notendop. Het liefst ben ik zoveel mogelijk weg, op reis, de wereld aan het ontdekken. Dit doe ik niet alleen, maar samen met mijn grote liefde (bijna man) en heel af en toe onze lieve, oude, brompot van een mopshond. Maar ook met vrienden en familie natuurlijk. Van duiken tot het beklimmen van gigantische bergen, eten aan straat tot luxe villa’s, van helemaal niks doen tot blaren onder onze voeten lopen.

Foedsie