Yelloduck appartments, Kuala Lumpur

Yelloduck appartments, Kuala Lumpur

Het mag misschien wel al duidelijk zijn, maar mijn liefde voor Kuala Lumpur is groot. Het is absoluut één van mijn lievelingssteden. Je kan hier alles, het leeft altijd, is chaotisch maar niet te en het eten, man oh man wat is het eten in Kuala Lumpur lekker. Naar mijn mening zijn Jalan Alor en rondom Bukit Bintang de beste plekken om te verblijven. Hier heb je alles. Van mega toeristische cafeetjes tot lokale eettentjes. Je kunt vanaf hier makkelijk naar Chinatown, maar ook naar het zakelijke deel van Kuala Lumpur. Ga je naar Kuala Lumpur en heb je niet klein budget dan is Yelloduck appartments iets voor jou!

Doha-3

Het appartement

Vanaf ongeveer 30 euro kun je al een appartement boeken bij Yelloduck appartments. Het kan echter wel zijn dat je het appartement moet delen. Je kamer en badkamer zijn wel altijd apart, maar de woonkamer en keuken moet je dan delen met nog een persoon. Wij vonden dit absoluut niet storend, maar het staat niet heel duidelijk weergegeven op de site. Houdt hier dus rekening mee. Verder is de kamer erg simpel, maar wel erg schoon. Daarnaast is de keuken erg groot en is er filter, zodat je kraanwater direct kan drinken. Ook kun je gebruik maken van de wasmachine.

yelloduck

Het allerbeste item van het appartement is toch wel het zwembad. Die is namelijk prachtig met een fantastisch uitzicht. Je hebt een leuk uitzicht over de stad en je kunt je prima vermaken aan het zwembad vermaken. Bovendien is het 9 van de 10 keer voor Nederlanders zoals ons veel te warm in de stad, waardoor een frisse duik na een lange stadswandeling wel zo prettig is. Ook heb je er een prima fitnesscentrum. En ja hier heb ik gebruik van gemaakt. Dat vond ik toch wel een schouderklopje waard, zo in het begin van de reis.

Ook het uitzicht vanaf je kamer is adembenemend.

 

De locatie

Het allerbelangrijkste van een accommodatie vind ik de locatie. Het liefst wil je de leukste plekken op loopafstand hebben. Wij hebben daarom uitsluitend gekeken naar accommodaties rondom Jalan Alor en Bukit Bintang. 2 jaar geleden zaten we in een gigantisch luxe hotel in het zakelijke deel, maar het gebied trok ons totaal niet. Het is toch leuk om je appartement uit te lopen en binnen no-time op bestemming te zijn. Vanuit Yelloduck Appartments loop je binnen 5 minunten naar Jalan Alor, 10 minuten naar Bukit Lawang en ongeveer 15 minuten naar Chinatown. Perfect dus! Ook is het metrostation op 5 minuten lopen. Geen zin om te lopen, bestel dan lekker een Uber of Grabb en je staat voor een paar centen bij het appartement.

P1070807

Foedsie en Yelloduck Appartments

Yelloduck appartments is perfect voor als je niet zoveel budget hebt, toch op een goede locatie wilt zitten en liever niet in een hostel wil zitten. De kamers zijn simpel en misschien niet zo luxe, maar wel erg schoon. Daarnaast is Andrew erg vriendelijk en kan je allerlei tips geven over de stad. Ook Masud heeft ons verschillende keren geholpen. Een vent van goud!

Een vriendelijke, schone plek op een toplocatie!

Lees meer over Kuala Lumpur en onze eerdere evaringen.

 

 

 

 

 

Bekijk alle artikelen over

Wie is (er) Foedsie? Desi, Leroy en Buddha zijn vaak Foetsie en altijd op zoek naar food. Reis met ons mee naar de leukste bestemmingen & lekkerste hotspots.

Maleisië

Onze eerste verre reis en kennismaking met Azië werd Maleisië. Het land wat grotendeels verantwoordelijk is voor onze ernstig uit de hand gelopen reisverslaving.

@foedsie

Booking.com

Nieuwsbrief

Eén reactie op “Yelloduck appartments, Kuala Lumpur”

  1. maria schreef:

    voor zoveel weinig geld is dit toch een super plek om te verblijven ,heerlijk met zwembad erbij jullie zullen er wel van hebben genoten xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak Foetsie en een beetje een foodie. Dat ben ik in een notendop. Het liefst ben ik zoveel mogelijk weg, op reis, de wereld aan het ontdekken. Dit doe ik niet alleen, maar samen met mijn grote liefde (bijna man) en heel af en toe onze lieve, oude, brompot van een mopshond. Maar ook met vrienden en familie natuurlijk. Van duiken tot het beklimmen van gigantische bergen, eten aan straat tot luxe villa’s, van helemaal niks doen tot blaren onder onze voeten lopen.

Foedsie