Goboony: Desi en Leroy – Richting de bergen

De eerste weken vliegen voorbij. Het busje rijdt weer als een zonnetje dus we kunnen Duitsland eindelijk gedag zeggen. Maar niet voordat we nog even stoppen in het noorden. We worden verrast door de schoonheid van Berchtesgaden en blijven hier toch iets langer dan verwacht. Maar na een paar dagen zeggen we Duitsland dan echt vaarwel. Wat heeft dit land ons verrast met haar prachtig mooie natuur, levendige steden en gastvrijheid. Hoewel we door het kapot gaan van de bus niet veel keus hadden, zijn we enorm blij dat we iets langer in Duitsland zijn gebleven dan verwacht.

Dan is het eindelijk zo ver we zetten koers richting Slovenië. Benieuwd naar onze eerste weken echt on the road! Lees het volledige artikel op Goboony.

Verder reizen naar

Nog meer foto's zien?

Desi is Foedsie

Vaak Foetsie en een beetje een foodie. Het liefst zoveel mogelijk op reis op zoek naar de leukste bestemmingen, lekkerste hotspots en beste streetfood samen met de liefde van mijn leven en af en toe onze gezellige mopshond. Hoewel we geen krijgen van Azië, staat ook de rest van de wereld nog op onze bucketlist.

Plannen/reizen voor 2019

– Zuid Tirol (Februari)
– Keulen (Maart)
– Zwarte Woud (juni)
– Hongarije (juli)
– Montenegro
– Kroatië
– Slovenie
– Italie
– Spanje

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste bestemmingen, de lekkerste hotspots en handige tips. Aanmelden >>

Booking.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yes! Doe mij ook eens zo'n Foedsie nieuwsbrief