Panviman Resort, Koh Chang

Panviman Resort, Koh Chang

Wow, wow, wow en nog eens wow! Onze 9 uur durende reis was direct vergeten bij binnenkomst van het Panviman Resort. We werden vriendelijk ontvangen en direct naar onze kamer (eerder huis) gebracht. We kregen een prachtige suite met eigen privé zwembad, direct aan het grote zwembad en ook nog eens dichtbij het strand. Zo dichtbij dat we de zee vanaf onze veranda zagen liggen. Panviman Resort is niet echt voor een Backpackers budget, maar oh wat was dit heerlijk.

Wat een paradijs

De service is uitmuntend, het eten heerlijk en de huisjes fantastisch. ’s ochtend kon je genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet met uitzicht op zee en ’s avonds zat je bijna met je voetjes in het zand. Er zijn verschillende zwembaden en barretjes. Vanaf het strand kun je ook een mooie wandeling maken naar andere resorts. Vanaf het resort zelf gaat een gratis taxi naar de hoofdweg waar je voor 1 euro ongeveer een taxi kan pakken naar andere delen van het eiland. Deze taxi (jeeps) rijden de hele avond door.

De plek voor uitzonderlijke luxe

Ben je op zoek naar uitzonderlijke luxe, dan is Panviman de perfecte plek. Misschien wat duurder dan normaal, maar iedere cent waard.

Panviman Resort

Kamer Panviman Koh Chang

Kamer Panviman Koh Chang

Kamer Panviman Koh Chang

Altijd leuk

Ons bad, waar het water via een watervalletje naar beneden gaat

Ons bad, waar het water via een watervalletje naar beneden gaat

privé zwembad

privé zwembad

p1060941 zwembad

Bekijk alle artikelen over
Bekijk alle artikelen over

Thailand

Backpackers reizen massaal af naar Thailand en dat is niet zonder reden. Thailand heeft namelijk ontzettend veel te bieden voor reizigers. Prachtige landschappen, onwijs mooie stranden, bijzondere culturen, ruige jungle en bovenal is het ook erg goedkoop.

Volg Foedsie op Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *