Annapurna Circuit

Het Annapurna Circuit stond al een hele lange tijd op onze travel bucketlist. Waarom? De Mount Everest is misschien de hoogste berg ter wereld, maar het Annapurna Circuit is de hoogste bergpas ter wereld. Dit betekent dat je de berg echt over gaat, dus iedere dag weer anders is.

Tijdens je trekking wandel je iedere dag weer door een ander landschap. Zo wandel je door bossen, tussen de gigantische watervallen en een paar dagen later tussen de besneeuwde bergtoppen.

Nepal werd al heel snel één van onze favoriete bestemmingen. Zo anders dan meeste landen die we eerder bezocht hadden en zo gigantisch mooi. Met het Circuit onze absolute highlight!

Een je op zoek naar een onvergetelijk avontuur in de Himalaya?

Het Annapurna Circuit moet absoluut op je bucketlist staan! Waarom? Omdat het Annapurna Circuit niet zomaar een trektocht is – het is de hoogste bergpas ter wereld, en dat betekent dat elke dag van je trektocht een nieuwe verrassing met zich meebrengt.

Tijdens je trektocht verken je diverse landschappen, variërend van weelderige bossen tot imposante watervallen en besneeuwde bergtoppen. Nepal zal al snel een speciale plek in je hart veroveren met zijn unieke charme en adembenemende schoonheid, en het Annapurna Circuit zal zeker een hoogtepunt van je reis worden!

Dus, pak je wandelschoenen en bereid je voor op een episch avontuur dat je nooit zult vergeten in het prachtige Nepal!