Accommodaties op Togian Islands
Accommodaties op Togian Islands

Accommodaties op Togian Islands

De overnachtingsmogelijkheden zijn op de Togian Islands nog erg beperkt. Het is daarom verstandig om vooraf alvast je accommodatie te boeken. Er is vast wel nog ergens plek, maar populaire accommodaties zijn helaas snel volgeboekt.

Eten op de Togian Islands doe je altijd samen. DIt zorgt voor een gezellige en warme sfeer. Vaak is voor de lunch en het diner de hele tafel gedekt en kun je met zijn allen gezellig aanschuiven. Het eten is op de meeste plekken simpel, maar erg lekker. De maaltijden bestaan vooral uit heel veel groente, tempe, rijst en vers gevangen vis.

De leukste accommodaties van Togian Islands

Het vinden van een leuke accommodatie op de Togian Islands kan een hele zoektocht zijn. Er zijn genoeg leuke opties, maar vaak wat moeilijker te vinden online. Probeer daarom niet alleen te kijken op Booking.com, maar raadpleeg ook Airbnb, Google en Tripadvisor.

Bij het zoeken naar accommodaties zul je Kadidiri of Black Marlin waarschijnlijk als eerste tegenkomen. Wij raden aan om toch voor iets anders te kiezen. Deze resorts zijn al wat groter dan de rest en hierdoor ook een stuk onpersoonlijker. Wij hebben 1 nachtje mogen overnachten bij Karidiri en dit was prima, maar wel minder leuk dan de vorige eilanden.

togian islands

Onze eerste 2 nachten hebben we overnacht bij Araya Dive resort. Vanaf Ampana (hier pak je meestal de boot) is dit het eerste “resort” wat je tegenkomt. Wij boekten hier een luxe huisje en dat was echt heerlijk. De kamers ruim, schoon en hadden een prachtig uitzicht. Het eten was er geweldig en de mensen super vriendelijk. Ook liepen er twee ontzettend schattige hondjes rond. Het enige nadeel was dat je geen strand had, maar wel een prachtig huisrif. Vanaf een steiger kon je zo het water in. Wil je toch liever naar het strand, dan moet je een klein stukje zwemmen naar de overkant.

togian islands

Onze derde nacht hebben we overnacht bij Poki Poki. Een super gezellig en mooi “resort” met allerlei kleine bungalows aan het strand. Het huisje was echter wel erg simpel en we hadden veel last van ongedierte. Je zit tenslotte in de jungle dus ze kunnen hier waarschijnlijk ook weinig aan doen. Ook het water was hier wat minder mooi. Daarentegen was het eten er geweldig en de mensen super vriendelijk.

togian islands

Tip! Een accommodatie waar wij heel graag hadden overnacht, maar helaas al was volgeboekt, was Ale beach Togean Islands. Wij hebben hier fantastische verhalen over gehoord en schijnt echt een paradijsje te zijn.

Wat zijn leuke plekken om te overnachten in Togian Islands?

Verder reizen naar

Nog meer foto's zien?

Bekijk alle artikelen over
Bekijk alle artikelen over

Reizen naar het mooie Indonesië

Wij zijn fan! Wat is Indonesië mooi. Dit land heeft alles: strand, avontuur, wildlife, geweldig eten en natuur. Bezoek het hippe eiland Bali of ontdek het ongerepte Sulawesi. Met meer dan 15.000 eilanden is Indonesië een perfect land voor alle type reizigers.

@foedsie

Benieuwd waar we nu zijn? Volg ons op instagram. Vinden we leuk!

Booking Deals voor Bali

Booking.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *