10x leukste Lombok hotspots

10x leukste Lombok hotspots

1. el Bazar, Kuta Lombok

De lekkerste Oosterse gerechten en meeste geweldige ontbijtjes vind je bij El Bazar in Kuta Lombok. Je waant jezelf heel even op een filmset van 101-nachten. Probeer vooral de tajine die is echt goddelijk!

hotspot lombok

2. The Bus, Kuta Lombok

Een geweldige plek om gezellig te borrelen. Drankjes haal je bij de vintage bus die hier als bar staat. Je vind hier biertjes, cocktails en kunt zelfs pizza’s bestellen. Iedere avond een feestje.

3. KRNK, Kuta Lombok

Burger van de grill of liever een verse poké bowl. Bij KRNK hebben ze een menu vol hippe gerechten. Het restaurant ziet er niet alleen geweldig uit, maar ook het eten is er gruwelijk goed. KRNK vind je pal tegenover El Bazar. Zit de één vol, dan kun je zo bij de ander naar binnenlopen,

4. MILK, Kuta Lombok

VOor een ontbijtje of kopje koffie moet je bij MILK zijn. Nog niet zo lang open, maar nu al een succes. Je kunt hier de hele dag terecht. Van verse ontbijtjes tot diner en ze hebben zelfs een spa.

5. Asmara Restaurant & Lounge, Sengigi

Een heerlijke traditionele rijsttafel bestel je bij restaurant Asmara in Sengigi. Hier vind je echt de lekkerste Indonesische gerechten. Geen zin om uiteten te gaan? Dan kun je het eten ook laten bezorgen of ophalen.

6. Casa vintage, Gili Trawangan

Wij vonden dit het leukste tentje van Gili Trawagan. Je zit hier heerlijk met het voetjes in het zand te genieten van een heerlijke maaltijd. Super hip, maar wel nog steeds betaalbaar. Een heerlijk sfeertje en geweldig eten!

7. Coffee & thyme, Gilie Air

De lekkerste koffietjes bestel je bij dit schattige tentje op Gili Air. Je kunt hier heerlijk ontbijten, lunchen of een gebakje eten. Zodra je aankomt op het eiland loop je er eigenlijk pal tegenaan. Niet te missen dus!

8. Kayu Cafe, Gili Trawangan

Taartjes in overvloed bij KAYU. Maar kun je een healthy ontbijtje of lunch bij KAYU kiezen. En alles is ontzettend lekker!.

9. Le Pirate, Gili Trawangan

Le Pirate neemt in een rap tempo Indonesië een beetje over. En wij begrijpen wel waarom. Het zijn namelijk altijd fijne plekjes. Ook als je hier niet overnacht, kun je er terecht voor lunch, diner en zelfs een filmpje kijken bij de buitenbioscoop.

10. Pituq Cafe, Gili Trawangan

Een veganrestaurant met geweldig eten voor iedereen. Een beetje verstopt op het Gili Trawangan, maar absoluut de zoektocht waard. Het menu is erg uitgebreid en echt fantastisch lekker.

Bekijk alle artikelen over
Bekijk alle artikelen over

Reizen naar het mooie Indonesië

Wij zijn fan! Wat is Indonesië mooi. Dit land heeft alles: strand, avontuur, wildlife, geweldig eten en natuur. Bezoek het hippe eiland Bali of ontdek het ongerepte Sulawesi. Met meer dan 15.000 eilanden is Indonesië een perfect land voor alle type reizigers.

@foedsie

Benieuwd waar we nu zijn? Volg ons op instagram. Vinden we leuk!

Booking Deals voor Bali

Booking.com

Vliegen met Qatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *