Doen: Secret Gili Camping trip in Lombok

De hele dag eilandhoppen, snorkelen, biertjes drinken, lekker eten, muziek maken en dan op het strand in slaap vallen letterlijk onder de sterren. Vind je dit wat? Dan is de Secret Gili Camping Trip echt iets voor jou! Het is dé perfecte manier om de prachtige kleine gili eilandjes in Lombok te ontdekken.

Download onze complete Lombok e-book →

Dag 1 van kamperen op de secret gili’s

In Kuta Lombok word je opgepikt door een taxi voor een avontuurlijke rit naar de haven, die ongeveer 1,5 uur duurt. Vanaf daar is het slechts 15 minuten met de boot naar het eerste eilandje, Gili Nanggu! Hier kun je meteen het kristalheldere water in duiken en genieten van prachtige koraalriffen.

Na een verfrissende duik en het spotten van talloze vissen is het tijd voor een heerlijke lunch bij Gili Sudak. Neem de tijd om te ontspannen, te genieten van lekker eten en natuurlijk opnieuw te snorkelen.

Vervolgens gaan we door naar het laatste eilandje: Gili Kedis. Dit kleine, maar prachtige eiland is de perfecte plek om de nacht door te brengen. De biertjes worden koud gezet, er wordt American football gespeeld, gitaar gespeeld en je kunt een verfrissende duik nemen in het kristalheldere water.

Tijdens de zonsondergang wordt het kampvuur aangestoken en wordt het eten bereid! En dan is het tijd voor muziek en heel veel gezelligheid onder de sterrenhemel voordat we in slaap vallen onder de sterren.

Schema:

 • 9.30 uur: Ophalen met de taxi
 • 10.30 uur: Aankomst bij de haven
 • 11.30 uur: Aankomst op Gili Nanggu
 • 13.30 uur: Aankomst op Gili Sudak voor de lunch
 • 16.30 uur: Aankomst op Gili Kedis
Secret Gili Camping

Dag 2: Ontwaken met een Uitzicht

Oké echt heel goed slapen doe je hier niet, maar man wat is het een ervaring om hier wakker te worden. Uiteindelijk kozen wij ervoor om buiten in het zand op een matje te liggen. Zoals mijn lieve vriendin zijn: wanneer slaap je nu echt een keer op het strand!

Terwijl de koffie pruttelt en het ontbijt wordt voorbereid, is er tijd voor een verfrissende ochtendduik bij zonsopgang. Deze ochtend staat in het teken van rustig wakker worden en genieten van de omgeving voordat we terugkeren naar Kuta Lombok.

Vanuit Gili Kedis nemen we de boot terug naar de haven, waar onze taxi naar Kuta al op ons staat te wachten.

secret gili camping

Boeken bij Yangnomads

Wil je de Secret Gili Camping Trip boeken? Dan ben je bij Yangnomads aan het juiste adres! Stuur ze via Instagram of WhatsApp een bericht om jouw plekje te reserveren voor dit onvergetelijke avontuur naar de verborgen schatten van Lombok. Volg Yangnomads op Instagram voor meer inspiratie en updates over hun spannende reisavonturen.

Wat Zit er inbegrepen?

Voor slechts 850.000 roepies per persoon (ongeveer 50 euro) krijg je een compleet pakket met:

 • Avondeten en ontbijt, plus water
 • Campinggear, inclusief tentjes, matrasjes en andere benodigdheden voor een nachtje onder de sterrenhemel
 • Een taxi vanuit Kuta Lombok naar de Gili-eilanden, zodat je zonder gedoe op je bestemming aankomt
 • Een boottocht naar de 3 geheime Gili’s, waar het avontuur op je wacht

Tip! Als je van plan bent om bier mee te nemen, is het handig om dit van tevoren te bestellen om er zeker van te zijn dat je favoriete drankje beschikbaar is tijdens je campingavontuur.

secret gili kamperen
camping secret gili trip

Kamperen of Kramperen

Het kamperen zelf is eenvoudig en basic. Zo zijn er niet altijd voldoende tentjes, maar je kan altijd droog slapen in de gazebo’s die op het terrein staan. Wij sliepen er niet top! Maar met zo’n omgeving WHO CARES!

Waarom Kiezen voor de Secret Gili Camping Trip?

 • Super leuke manier om de Secret Gili’s te ontdekken
 • Het is onwijs gezellig!
 • Je slaapt letterlijk op het strand onder de sterren
 • De omgeving is echt waanzinnig mooi

Dus waar wacht je nog op? Pak je rugzak en bereid je voor op een onvergetelijk avontuur naar de Geheime Gili-eilanden van Lombok!

Absoluut een unieke en geweldige ervaring! Ben je in Lombok dan is dit echt een hele dikke tip!

Ook leuk om te lezen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *