India

India, Love it or hate it, zeiden ze altijd. Eerlijk gezegd, waren we niet bepaald in de wolken met de verhalen die we hoorden, en bleef onze trip naar India op de lange baan. Maar toen we in 2023 richting Nepal vlogen, hadden we een tussenstop in Mumbai. Daar stonden we dan, geen ontkomen meer aan!

Oké, dachten we, we doen dit. Maar laten we rustig aan beginnen in het zuiden. We hadden gehoord dat het noorden een tikkie heftig kan zijn. Dus gingen we, met onze backpacks, op pad door het waanzinnige Kerala, en sloten we de trip af met een feestje in Goa.

Na vier weken rondreizen, waren we totaal om. Serieus, wat een geweldig land is dit! Zo groen, zo intens, zo uniek en de mensen zo fijn. We hebben het eindelijk gesnapt. India, je moet het zelf ervaren om het te snappen. En man, wat zijn we blij dat we de sprong gewaagd hebben.

De theevelden in Munnar, de jungle in Thekaddy , de prachtige omgeving van The backwaters tot ons kapot genieten in Palolem, Goa. We konden er geen genoeg van krijgen. Zuid India proeft zeker naar meer! We zijn onwijs benieuwd wat India nog meer te bieden heeft. Dus dit is zeker niet de laatste keer.

Populair

Munteenheid
Indiase roepie (INR)
Gesproken taal
Hindi en Engels
Mag je niet missen
De theevelden van Munnar
Beste reistijd
november tot februari
Favoriete bestemming
Palolem Beach