Maleisië

Over precies een week vertrekken we naar het mooie Maleisië. Natuurlijk zullen wij regelmatig een update plaatsen om jullie op de hoogte te houden van de prachtige plekjes die we gaan bezoeken.

Als eerste gaan we de wereldstad Kuala Lumpur ontdekken. We verblijven in het Parkroyal service suite hotel. Op de planning staat o.a. eten in de wijk Jalan Alor, bezoek aan de Batu Caves en natuurlijk de Petrona towers.

Vanuit Kuala Lumpur vertrekken we naar de oudste jungle ter wereld, namelijk Taman Negara. Daar zullen we midden in de jungle verblijven in de houten hutjes van Taman Negara Mutiara.

Na een paar dagen jungle vertrekken we naar de theevelden van Cameron Highlands. Hier gaan we genieten van wandelingen hightea’s in het schattige Lakehouse hotel.

Vanuit Cameron Highlands vertrekken we naar het prachtige eiland Perhentian. In het BUBU resort, waar we verblijven, kunnen we genieten van een prachtige uitzicht; mooie witte stranden en turquoise water. Hopelijk spotten we tijdens het snorkelen schildpadden en wie weet zelf wel wat haaien.

Omdat we de terugreis rustig aan willen doen, verblijven we de laatste dag nog een keer in Kuala Lumpur. Dit keer hebben we ons zelf echt overtroffen en verblijven we in het luxueuze Traders Hotel. Hopelijk met uitzicht op de Petrona Towers.

Bekijk alle artikelen over

Desi is Foedsie

Vaak Foetsie en een beetje een foodie. Het liefst zoveel mogelijk op reis op zoek naar de leukste bestemmingen, lekkerste hotspots en beste streetfood samen met de liefde van mijn leven en af en toe onze gezellige mopshond. Hoewel we geen krijgen van Azië, staat ook de rest van de wereld nog op onze bucketlist.

Plannen/reizen voor 2019

– Zuid Tirol (Februari)
– Keulen (Maart)
– Zwarte Woud (juni)
– Hongarije (juli)
– Montenegro
– Kroatië
– Slovenie
– Italie
– Spanje

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste bestemmingen, de lekkerste hotspots en handige tips. Aanmelden >>

Booking.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yes! Doe mij ook eens zo'n Foedsie nieuwsbrief