Maleisië

Maleisië

Over precies een week vertrekken we naar het mooie Maleisië. Natuurlijk zullen wij regelmatig een update plaatsen om jullie op de hoogte te houden van de prachtige plekjes die we gaan bezoeken.

Als eerste gaan we de wereldstad Kuala Lumpur ontdekken. We verblijven in het Parkroyal service suite hotel. Op de planning staat o.a. eten in de wijk Jalan Alor, bezoek aan de Batu Caves en natuurlijk de Petrona towers.

Vanuit Kuala Lumpur vertrekken we naar de oudste jungle ter wereld, namelijk Taman Negara. Daar zullen we midden in de jungle verblijven in de houten hutjes van Taman Negara Mutiara.

Na een paar dagen jungle vertrekken we naar de theevelden van Cameron Highlands. Hier gaan we genieten van wandelingen hightea’s in het schattige Lakehouse hotel.

Vanuit Cameron Highlands vertrekken we naar het prachtige eiland Perhentian. In het BUBU resort, waar we verblijven, kunnen we genieten van een prachtige uitzicht; mooie witte stranden en turquoise water. Hopelijk spotten we tijdens het snorkelen schildpadden en wie weet zelf wel wat haaien.

Omdat we de terugreis rustig aan willen doen, verblijven we de laatste dag nog een keer in Kuala Lumpur. Dit keer hebben we ons zelf echt overtroffen en verblijven we in het luxueuze Traders Hotel. Hopelijk met uitzicht op de Petrona Towers.

Bekijk alle artikelen over

Wie is (er) Foedsie? Desi, Leroy en Buddha zijn vaak Foetsie en altijd op zoek naar food. Reis met ons mee naar de leukste bestemmingen & lekkerste hotspots.

Maleisië

Onze eerste verre reis en kennismaking met Azië werd Maleisië. Het land wat grotendeels verantwoordelijk is voor onze ernstig uit de hand gelopen reisverslaving.

Booking.com

Volg Foedsie op Instagram

Nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak Foetsie en een beetje een foodie. Dat ben ik in een notendop. Het liefst ben ik zoveel mogelijk weg, op reis, de wereld aan het ontdekken. Dit doe ik niet alleen, maar samen met mijn grote liefde (bijna man) en heel af en toe onze lieve, oude, brompot van een mopshond. Maar ook met vrienden en familie natuurlijk. Van duiken tot het beklimmen van gigantische bergen, eten aan straat tot luxe villa’s, van helemaal niks doen tot blaren onder onze voeten lopen.

Foedsie