Koh Kood (Koh Kut)

Koh Kood, hier geniet je van een goed boek, cocktails, een duik en het mooie uitzicht. Je vindt hier geen uitgaansleven. Dit is een bestemming om even helemaal tot rust te komen. Precies waar wij naar op zoek waren. Koh Kood was onderdeel van onze rondreis door Zuid-oost Azië. Eerder schreef ik hier al een artikel over.

Wil je liever niet de hele dag in de zon bakken, dan kun je ook een scooter huren en het eiland verkennen. Binnen een uur rij je het eiland helemaal rond.

KOh Kood

Het prachtige uitzicht bij het resort

koh kood

Met de scooter het eiland ontdekken

Natural Beach Resort

We verbleven in een bungalow aan het strand in het Natural Beach Resort. Er zijn niet heel veel huisjes, dus het privé strand is altijd lekker rustig. De huisjes zijn voorzien van een heerlijke douche, een prima bed, tv (bij de receptie kun je gratis dvd’s pakken) en een kleine veranda met een fantastisch uitzicht. Op het strand heb je fijne ligbedden en voldoende schaduwplekken. Overdag kun je goed lunchen tegen een betaalbare prijs, je hebt er een klein winkeltje en in de avond kun je genieten van een barbecue of bestel je een heerlijk gerecht van de kaart.

Wij vonden Natural Beach een heerlijke plek om even bij te komen. Ga hier niet naartoe als je op zoek bent naar wilde feestjes, want om elf uur gaan hier meestal de lichtjes uit.

Natural beach resort

Uitzicht vanaf ons huisje.

natural beach resort koh kood

Duiken Koh Kood

Vorig jaar hebben we onze padi gehaald op het prachtige eiland Perhentian in Maleisië. Ook dit keer wilde graag weer duiken. We deden dit bij Koh Kood Divers, een duikschool van Nederlanders. We boekte een dagtrip met 2 duiken incl. lunch. Het was een erg geslaagde dag, hoewel het duiken zelf een beetje tegen viel. Het is helaas geen Perhentian. Het zicht was soms een beetje slecht, koraal een beetje grauw en de vissen niet heel bijzonder. Maar het was leuk en goed om weer te duiken. Wil je iets leuks doen op Koh Kood, dan is dit zeker aan te raden. Je kan ook gaan snorkelen.

duiken koh kood

onze beste selfie ooit

Bekijk alle artikelen over
Bekijk alle artikelen over

Desi is Foedsie

Vaak Foetsie en een beetje een foodie. Het liefst zoveel mogelijk op reis op zoek naar de leukste bestemmingen, lekkerste hotspots en beste streetfood samen met de liefde van mijn leven en af en toe onze gezellige mopshond. Hoewel we geen krijgen van Azië, staat ook de rest van de wereld nog op onze bucketlist.

Plannen/reizen voor 2019

– Zuid Tirol (Februari)
– Keulen (Maart)
– Zwarte Woud (juni)
– Hongarije (juli)
– Montenegro
– Kroatië
– Slovenie
– Italie
– Spanje

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste bestemmingen, de lekkerste hotspots en handige tips. Aanmelden >>

Booking.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yes! Doe mij ook eens zo'n Foedsie nieuwsbrief