El Nido Hotspots

Helaas staat de Filipijnen niet bekend als nr. 1 foodparadise. Het is dan soms ook een beetje zoeken naar de leukste plekjes. Daarom heeft foedsie de leukste hotspots alvast voor je op een rijtje gezet. 

1. Maremegmeg Beach Bar

Wij vonden dit absoluut onze nr. 1 plek in El Nido om te eten en drinken. Je zit namelijk met je voetjes lekker in het zand, cocktailtjes wegtikken en topburgers weg te smikkelen. Klinkt niet verkeerd toch? Er heerst echt een heerlijk sfeertje en je kunt hier prima de hele dag lekker rondhangen.

El NIdo hotspots

El NIdo hotspots

2. Falafel Streetfood

Wil je niet zoveel uitgeven aan eten, dan kun je een goede falafel of kipdöner wrap bestellen in het centrum van El Nido. Dit tentje is niet te missen, want als de avond begint is het hier altijd druk.

3. Gusto Gelato

Misschien weet je dit nog niet van mij, maar ik ben echt een gigantische ijsfreak! Of ja eigenlijk gewoon een toetjesaddict. Helaas voor mij (of misschien maar goed ook) zijn de meeste Aziatische landen niet echt toetjes minded. Dus als ik dan een keer een goede ijszaak vind dan ben ik er niet meer weg te slaan. Ik heb dan ook bijna iedere smaak van Gusto Gelato geproefd. Man wat was dit lekker zeg. Of je nu gewoon een simpele aardbeienijsje wilt of mijn favoriet Popcorn caramel ijs wilt proberen, bij Gusto Gelato slaagt iedereen. Ook kun je hier wafels en crêpes bestellen. Letterlijk een dikke tip!

A post shared by Rome Jose (@romaelyn) on

4. Altrove

Zin in een lekker pizza of een goede pasta, dan moet je bij Altrove zijn. 1 groot nadeel, het is hier altijd ontzettend druk. Heb je geen zin om te wachten, dan kun je ook een pizza eten bij Altrove express. Net zo lekker, alleen een stuk minder lang wachten.

A post shared by Jayvee Falcis (@jayblorenzo) on

5. SAVA Beach Bar

Dit is echt een beach bar. House deuntjes op de achtergrond, lounge banken en led verlichting. Je kent het wel. Vaak niet mijn eerste keuze, maar Sava Beach bar vond ik erg leuk. Je kunt hier heerlijk eten en lekker relaxen.

6. La Plage

Op het Corong Corong strand vind je het super leuke tentje La Plage. Het is hier ‘s avonds lekker druk en je zit pal aan het strand met een prachtige zonsondergang. Het is eten is er ook echt top!

El nido hotspots

El nido hotspots

7. V and V Bagel, El Nido

Misschien niet de meest gezellige plek om te zitten, maar de bagels zijn echt super goed.

Hotspot el nido

8. Art Cafe

Je leest veel over Art Cafe. Wij vonden het prima. Niet super bijzonder, maar zeker niet slecht. Voor een simpele lunch, salade of een goede sandwich is dit echt een prima plek. En niet te duur.

 

8. Midtown Bakery

Super leuk bakkerijtje waar je voor een paar euro je hele rugzak mee vol kunt gooien. De prijzen in El Nido liggen een stuk hoger dan in andere plekken, daarom besloten wij een paar dagen wat broodjes te kopen bij Midtown Bakery en mee te nemen naar het strand. Een eigen picknick op het strand.

hotspot el nido

9. Republica Sunset bar

Super, super jammer dat Republica Sunset bar dicht was toen wij er waren. Dit schijnt namelijk echt een topper te zijn.

10. Big Bad Thai

Heel vreemd, maar in El Nido vind je bijna alleen pasta of pizza. Wil je een keer wat anders, dan is Big Bad Thai erg lekker.

11. Botanica

Botanica is een relatief nieuw tentje in El Nido waar je fantastische koffie en heerlijk gebak kunt scoren.

12. Rooftop Bar El Nido

Nog een tentje waar ik zelf niet naar toe ben geweest, maar erg goede verhalen over heb gelezen. Helaas was het steeds erg rustig toen wij er langs liepen, waardoor we besloten om toch maar ergens anders te gaan zitten. Maar dit tentje ziet er echt super leuk uit en zeker de moeite waard om even naar binnen te wandelen.

el nido hotspots

Eén reactie op “El Nido Hotspots”

  1. Maria schreef:

    Jammie daar krijg je toch honger van als je al dat lekkers voorbij ziet komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *