Reizen door de Filipijnen? Doen!

Filipijnen is onwijs mooi. Punt! Pak je spullen, boek een ticket en ga! Je gaat er zeker geen spijt van krijgen.  Het is namelijk echt een droombestemming; van prachtige rijstvelden, onaangetaste natuur, talloze bounty strandjes en een kleurrijke onderwaterwereld. “It’s more fun in the Philippines” komt heel vaak terug en is absoluut waar. Het eiland Palawan is zelfs uitgekozen tot mooiste eiland van de wereld.  Het is het perfecte land om te feesten, actief te doen of om juist helemaal niks te doen. Wij besloten ons vooral te focussen op het laatste en daar hadden we helemaal geen spijt van. In 2,5 week ontdekten wij een klein deel van de Filipijnen en dit was veels te kort. Dus terug gaan we zeker.

Reis jij binnenkort naar de Filipijnen? Bekijk dan snel onze route voor de Filipijnen. Wat je zeker niet mag missen is de Buhay Isla tour en het stadje El Nido. Geniet van de prachtige stranden of ga duiken in El Nido. Ook een aanrader is het charmante dorpje Port Barton. Bekijk hieronder alle artikelen over Filipijnen.

Alle artikelen over Filipijnen

Ons oordeel

Ondanks dat wij helaas alleen nog het eiland Palawan hebben bezocht in de Filipijnen zijn wij echter wel overtuigd dat de Filipijnen nog veel meer te bieden hebben. Palawan is in ieder geval een ontzettende dikke aanrader!
8.5 / 10