Studio, Krakau

Wat houden we van Airbnb. Ook dit keer vonden we via deze site een fantastische studio midden in het centrum.Via een gigantische deur aan een drukke straat ga je naar een binnenplaats waar de ingang van het appartement zich bevindt. Dit is erg fijn, omdat je zo ondanks je midden in het centrum zit geen last hebt van de drukte buiten. De studio is heerlijk ruim met een mooi hoog plafond en stijlvol ingericht. Ook was ik op slag verliefd op de hardhouten visgraat vloer. De moderne keuken is voorzien van alle gemakken, dus je komt niks te kort.

Rustige hippe studio in het centrum

Het beste van het appartement is toch we de locatie. Ongeveer 5 minuutjes lopen naar het Rynek Glówny Marktplein en een paar minuutjes van leuke restaurants en cafés. Moet je iets verderop zijn, geen probleem de bus en tram stoppen voor de deur. Anna was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader voor als je een paar daagjes in Krakau blijft. Per nacht betaal je ongeveer 40 euro. Geen geld dus.

p1050674

p1050681

p1050672


 

Desi is Foedsie

Vaak Foetsie en een beetje een foodie. Het liefst zoveel mogelijk op reis op zoek naar de leukste bestemmingen, lekkerste hotspots en beste streetfood samen met de liefde van mijn leven en af en toe onze gezellige mopshond. Hoewel we geen krijgen van Azië, staat ook de rest van de wereld nog op onze bucketlist.

Plannen/reizen voor 2019

– Zuid Tirol (Februari)
– Keulen (Maart)
– Zwarte Woud (juni)
– Hongarije (juli)
– Montenegro
– Kroatië
– Slovenie
– Italie
– Spanje

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste bestemmingen, de lekkerste hotspots en handige tips. Aanmelden >>

Booking.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yes! Doe mij ook eens zo'n Foedsie nieuwsbrief