De leukste campings in Noord Spanje

De leukste campings in Noord Spanje

Noord Spanje biedt talloze kampeeropties. Zo kun je op verschillende plekken prachtig wild staan of bij een familie of boer overnachten voor een paar euro. Ook heb je de keuze uit charmante campings of handige camperplaatsen Wij vonden de afwisseling heel fijn.. Benieuwd naar onze favoriete camperplekken in Noord Spanje? Lees dan snel verder.

Kamperen in de natuur bij Hondarribia – Gratis

Een plek waar je naast een spectaculair uitzicht niet veel meer vind dan een paar verdwaalde schapen. Absoluut een aanrader om je reis in Noord Spanje te beginnen. De route naar deze plek is echt prachtig en de plek zelf nog mooier.

Bekijk hier de locatie >>

camping noord spanje
wildkamperen noord spanje
camping noord spanje
wildkamperen noord spanje

Kamperen aan de ruige kustlijn: Faro Cabo Busto – Gratis

Bij Faro Cabo Busto Sta je naast een vuurtoren met een schitterend uitzicht over zee. Ik bedoel check die foto hieronder maar even. Dat wil je toch.

camping noord spanje
wildkamperen noord spanje

Bekijk hier de locatie >>

Kamperen op een klif in San Vicente – 10 euro

Er gaan helaas wat geruchten dat je op deze plek niet meer kan staan om te overnachten in San Vicente, maar toch wil ik deze optie even benoemen, want dit is één van de mooiste plekken waar we ooit hebben gestaan. Het uitzicht is prachtig, de eigen ongelooflijk vriendelijk, er is een buitendouche en toilet en je loopt zo naar het strand.

Bekijk hier de locatie >>

camperplaats san vicente

Camperplaats Bilbao – 15 euro per nacht

Het is soms lastig om met de camper een drukke stad te bezoeken, super blij waren we dan ook net de camperplaats in Bilbao. Er zijn niet echt voorzieningen, maar je hebt echt een geweldig uitzicht over de stad. Daarnaast stopt er een bus voor de camperplaats die je voor slecht 1,30 euro naar de stad brengt. IDeaal dus.

Bekijk hier de locatie >>

bilbao
bilbao

Camping Itxaspe – 30 euro per nacht

Yesss niet heel goedkoop inderdaad, maar wel ontzettend mooi. Deze camping vind je namelijk op een heuvel met één van de mooiste uitzichten van Noord Spanje. In de omgeving kun je prachtig wandelen, de camping is niet normaal schoon en er zelfs een cafeetje en een zwembad.

Bekijk hier de locatie >>

Itxaspe
Itxaspe

Camperplaats Santander – GRATIS

Hoewel dit niet meer is dan een simpele parkeerplaats, vonden wij deze overnachting super fijn. Het komt namelijk niet vaak voor dat je GRATIS midden in de stad kunt overnachten. Vanaf deze camperplek hebben wij de fiets gepakt naar het centrum. BIG MISTAKE. Santander is namelijk zo heuvelachtig dat ze in het centrum zelfs roltrappen hebben geplaatst. Dus lekker met de uber of bus gaan ;p.

Camperplaats Posada de Valdeón – 10 euro per nacht

Wil je Picos de Europa bezoeken, dan kun je in het hart van het nationaal park overnachten in het dorpje Posada de Valdeón. Je wandelt vanaf deze plek zo de bergen in. Dikke tip dus! Betaling kan digitaal of contant.

Bekijk hier de locatie >>

Picos de europa
Picos de Europa trips

Camping La Viorna in Potes – 20 euro per nacht

Een super charmante camping op loopafstand van het stadje Potes. De camping heeft mooie groene plekken en zelfs een zwembadje om af te koelen.

Bekijk hier de locatie >>

Stuur Foedsie wat liefde

Blij met dit artikel? Of een vraag? PLaats een reactie onder dit artikel of stuur een berichtje via Instagram.

Ook leuk om te lezen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *