Hotspots Utrecht

Hotspots Utrecht

Utrecht is echt een heerlijke stad om te bezoeken, maar ik moet eerlijk bekennen dat er ik veels te weinig kom. Zonde want als foodaholic kun je hier je hart ophalen. De stad zit namelijk bomvol toffe hotspots. SInds vorige maand kan ik in ieder geval 1 Utrecht hotspot van mijn lijstje afstrepen en dit was meteen een hele fijne.

The Streetfood CLub

De hele dag smullen van de lekkerste streetfood. YES PLEASE! Het kan gewoon bij The Streetfood Club in Utrecht. Bij The Streetfood Club vind je een smeltkroes van streetfood uit verschillende continenten. Een happy place voor foodies en interieur liefhebbers. Het kleurrijke urban interieur en de oude hiphop deuntjes uit de speakers laten mijn hart direct sneller kloppen. Ik ben verliefd en heb nog geen hap op.

Van Selamat Makan tot ¡Provecho! Bij The Streetfood Club nemen ze je mee op reis van Mexico tot Thailand. De gerechten zijn ongeveer het formaat van een tussengerecht en perfect om samen te delen. I love it. Maak je maaltijd compleet met één van de geweldige cocktails van het menu. Wij besloten om hier lekker vroeg naar toe te gaan, maar zelfs toen zat het hier bommetje vol. The streetfood Club is iedere dag geopend.

De gerechten waren echt geweldig. Ook voor vega’s is er meer dan voldoende keuze. Niet alleen de gerechten van The Streetfood club wisten mij te verrassen, maar ook de prijs viel ons reuze mee. Vooral voor de kwaliteit van het eten.

hotspots utrecht
 hotspots utrecht

Wij bestelden bij The Streetfood Club het volgende:

Krupuk Bawang // € 2,5 // super lekker om erbij te bestellen
Shrimp Tempura Bao // € 7,50 // ik hou echt van Bao Broodjes!
Frietje Rendang // € 7,50 // Verslavend lekker
Tostada Atun // € 7,50 // Tonijn is altijd een goed idee
Black Pepper Beef // € 9,- // Vlees voor Leroy ;p

Daarnaast dronken we nog wat biertjes en een huisgemaakte icetea. In totaal moesten we ongeveer 40 euro afrekenen.

hotspots utrecht
hotspots utrecht

Utrecht hotspots die ik graag nog wil bezoeken

Hoewel ik The Streetfood Club van mijn lijstje heb mogen strepen, staan er nog heel veel hotspots op die ik ontzettend graag wil bezoeken. Een paar restaurantjes waar ik heel graag binnenkort nog naar toe wil, zijn Frenchie Café, CHIQUEOLATTE, Miyagi and Jones, Op Zuid, WT Urban Kitchen, Broei en Badhu.

Heb jij nog leuke Utrecht hotspots voor Foedsie? Laat het weten in een reactie.

Pin & Save for later

Verder reizen naar

Nog meer foto's zien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *