Studio, Krakau

Studio, Krakau

Wat houden we van Airbnb. Ook dit keer vonden we via deze site een fantastische studio midden in het centrum.Via een gigantische deur aan een drukke straat ga je naar een binnenplaats waar de ingang van het appartement zich bevindt. Dit is erg fijn, omdat je zo ondanks je midden in het centrum zit geen last hebt van de drukte buiten. De studio is heerlijk ruim met een mooi hoog plafond en stijlvol ingericht. Ook was ik op slag verliefd op de hardhouten visgraat vloer. De moderne keuken is voorzien van alle gemakken, dus je komt niks te kort.

Rustige hippe studio in het centrum

Het beste van het appartement is toch we de locatie. Ongeveer 5 minuutjes lopen naar het Rynek Glówny Marktplein en een paar minuutjes van leuke restaurants en cafés. Moet je iets verderop zijn, geen probleem de bus en tram stoppen voor de deur. Anna was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader voor als je een paar daagjes in Krakau blijft. Per nacht betaal je ongeveer 40 euro. Geen geld dus.

p1050674

p1050681

p1050672


 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak Foetsie en een beetje een foodie. Dat ben ik in een notendop. Het liefst ben ik zoveel mogelijk weg, op reis, de wereld aan het ontdekken. Dit doe ik niet alleen, maar samen met mijn grote liefde (bijna man) en heel af en toe onze lieve, oude, brompot van een mopshond. Maar ook met vrienden en familie natuurlijk. Van duiken tot het beklimmen van gigantische bergen, eten aan straat tot luxe villa’s, van helemaal niks doen tot blaren onder onze voeten lopen.