Sardinië: witte zandstranden en charmante steden

Al twee keer hebben we Sardinië bezocht met de camper. Dit is absoluut een van onze favoriete roadtripbestemmingen. De stranden zijn belachelijk mooi, je kunt overal wildkamperen en het eten is zo lekker.


Misschien Wel de Mooiste Stranden van Europa

Sardinië staat bekend om zijn adembenemende stranden. Denk aan de Caribisch aandoende witte zandstranden van de Costa Smeralda, de roze stranden van Budelli en de ruige kliffen van Cala Goloritzé – de stranden van Sardinië behoren tot de mooiste van Europa.

Onze Favoriet van Italië: Sardinië

Sardinië is niet alleen een droombestemming vanwege de stranden, maar ook vanwege de ongerepte natuur, historische dorpjes en de heerlijke Sardijnse keuken. Verken de kustlijn met zijn verborgen baaien, ontdek de betoverende binnenlanden en geniet van lokale gerechten zoals culurgiones en porceddu.

Of je nu langs de kustlijn rijdt, avontuurlijke wandelingen maakt in de bergen of jezelf verliest in de smalle straatjes van de oude steden, Sardinië biedt een onvergetelijke roadtripervaring. Pak je camper, bereid je voor op een ongedwongen avontuur en ontdek zelf waarom Sardinië een van de meest geliefde roadtripbestemmingen in Europa is!

Plan je volgende roadtrip naar Sardinië en ontdek zelf waarom dit eiland ons hart heeft gestolen. De vrijheid van wildkamperen, de schoonheid van de stranden en de rijke cultuur wachten op je. Dus, waar wacht je nog op? Sardinië roept!