Mayura Hill Hotel & Resort, Sen Monorom

 

In Sen Monorom heb je niet veel keuze in accomodatie. Je hebt er vooral kleine hostels of homestays. Erg leuk natuurlijk. Wij vonden het wel prettig om na een jungletocht een beetje comfort te hebben, dus besloten wij een kamer te boeken bij het Mayura Hill Resort. Het enige resort in de omgeving.

Ruime kamers

De kamers zijn prachtig en erg ruim. Je hebt heel veel privacy en een leuk balkon waar je nog even een drankje kan drinken. Het resort is niet groot en leuk aangekleed. Helaas was niet alles positief. Het restaurant was erg klein en er lopen nauwelijks medewerkers rond. Ook spreekt bijna niemand Engels wat soms lastig en je bij dit resort wel verwacht. Daarnaast was het ontbijt wel heel erg basis. Wij vonden dit allemaal geen probleem, maar voor het bedrag wat je betaalt per nacht begrijp ik heel goed dat mensen hier ontevreden over kunnen zijn. Kortom: het is een mooi resort, maar de prijzen zijn echt te hoog.

sen monorom

sen monorom
sen monorom

 

 

Bekijk alle artikelen over
Bekijk alle artikelen over

Desi is Foedsie

Vaak Foetsie en een beetje een foodie. Het liefst zoveel mogelijk op reis op zoek naar de leukste bestemmingen, lekkerste hotspots en beste streetfood samen met de liefde van mijn leven en af en toe onze gezellige mopshond. Hoewel we geen krijgen van Azië, staat ook de rest van de wereld nog op onze bucketlist.

Plannen/reizen voor 2019

– Zuid Tirol (Februari)
– Keulen (Maart)
– Zwarte Woud (juni)
– Hongarije (juli)
– Montenegro
– Kroatië
– Slovenie
– Italie
– Spanje

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste bestemmingen, de lekkerste hotspots en handige tips. Aanmelden >>

Booking.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yes! Doe mij ook eens zo'n Foedsie nieuwsbrief