Accommodatie Togian Islands: Poki Poki

Accommodatie Togian Islands: Poki Poki

Poki Poki is een klein “resort” op de Togian Islands , Sulawesi dat wordt gerund door een jong Duits stel. Het resort bestaat uit een aantal kleine huisjes direct aan het strand. Alles is lekker ruim opgezet waardoor je veel privacy hebt. Het is een heerlijke plek om even helemaal tot rust te komen.

poki poki

Wanneer je voorbij vaart zijn de huisjes bijna niet te spotten. Het “resort” bevindt zich aan de rand van de jungle en heeft zich verstopt tussen de vele palmbomen. Het strand is hier helaas wel een stuk minder mooi dan op andere plekken op de Togian Islands. Doordat er veel zeegras zit is de zee een stuk minder blauw en voelt het een beetje viezig aan.

Een warm welkom

De mensen van Poki Poki hebben begrepen hoe ze hun gasten moeten ontvangen. Er heerst een fijne en relaxte sfeer. We krijgen een hapje en een drankje en na een korte introductie worden we naar ons huisje gebracht. Het huisje is erg simpel, klein maar voorzien van alles wat je nodig hebt. We slapen in het meest basic huisje, één van de weinige huisjes die nog gerenoveerd dient te worden. En dit is helaas wel echt nodig, want ’s avonds worden we gestoord door niet één maar een hele bende aan ratten en wij zijn niet de enige. We begrijpen dat de eigenaars hier vrij weinig aan kunnen doen, maar echt prettig is anders. Onlangs zag ik dat ons huisje is gerenoveerd tot een prachtig exemplaar. Bovendien hebben ze er twee honden bij, dus hopelijk is de overlast van de ratten nu iets minder.

Aan tafel bij Poki Poki

Tijdens lunch en diner zit je met zijn allen aan één grote tafel. Het eten is er geweldig en de sfeer zit er goed in. In de avond blijft iedereen gezellig hangen en worden er flink wat Bintangetjes weggetikt.

togeans

Een huisje boeken kan alleen via de site van Poki Poki of via de mail. Een kamer boek je al vanaf 50 euro per nacht. Poki Poki was zeker leuk, maar mocht je er een kamer boeken dan adviseer ik om voor een wat luxer huisje te gaan.

Verder reizen naar

Ons oordeel

Er heerst een geweldige sfeer bij Poki Poki. Het resort ziet er geweldig uit en de mensen zijn er ongelooflijk vriendelijk. De locatie is wel iets minder mooi dan op andere plekken.
Door By :>Foedsie 7 / 10

Nog meer foto's zien?

Bekijk alle artikelen over
Bekijk alle artikelen over

Reizen naar het mooie Indonesië

Wij zijn fan! Wat is Indonesië mooi. Dit land heeft alles: strand, avontuur, wildlife, geweldig eten en natuur. Bezoek het hippe eiland Bali of ontdek het ongerepte Sulawesi. Met meer dan 15.000 eilanden is Indonesië een perfect land voor alle type reizigers.

@foedsie

Benieuwd waar we nu zijn? Volg ons op instagram. Vinden we leuk!

Booking Deals voor Bali

Booking.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *