Fotodagboek Oktober 2022

Holy crap tarts maand 3 alweer van onze roadtrip! Van Barcelona rijden we door naar Valencia waar we plotseling slecht nieuws ontvangen. We weten even niet zo goed wat we moeten. We zeggen heel vaak dat we nooit ver weg zijn, maar deze week voelt het alsof we naar het einde van de wereld zijn gereden. VLiegen met Buddha is voor nu even geen optie en met de bus terug duurt te lang. Dus vliegt Leroy terug en blijf ik bij de bus samen met onze kleine oempa loempa in Malaga.

Het is een fijne en goede beslissing en tegelijkertijd helemaal kut om juist nu van elkaar weg te zijn. Maar het is goed zo. Na een weekje zijn we weer samen en hoewel de situatie nog steeds kut is, voelt dit voor iedereen wel als de juiste beslissing. We willen het liefst in Nederland en hier tegelijkertijd zijn. Of nou ja het liefst al onze lieve mensen uit Nederland gewoon hier hebben. Maar we weten nu wel dat we in no-time in Nederland kunnen zijn en dat voelt goed.

spanje
roadtrip europa
spanje
roadtrip europa

Portugal here we come

We eten ons helemaal de rambam aan tapas in de paar dagen dat we in Spanje zijn en rijden rustig door naar Portugal. Onderweg stoppen we nog snel even bij een shoppingmall want deze 2 onvoorbereide knakkers hebben natuurlijk maar 1 trui en 1 broek mee en de komende periode wordt het KOUD!

Na flink wat kilometers bereiken we na 2 dagen de grens! Woehoeee Portugal we zijn er weer. We worden verwelkomt met een flinke regenbui, maar het kan ons echt een worst wezen. We zijn er!

spain
spanje
roadtrip europa
roadtrip

Baleal

We knallen in één stuk door naar Peniche om daar een plekje te bemachtigen op de parkeerplaats in Baleal, want er moet natuurlijk gesurft worden. Volgens mij zijn we 2 minuten geparkeerd als Leroy met het surfboard naar het strand wandelt. De leven. Rustige dagen rondom de bus aan het strand. Beetje werken. Beetje surfen. En vooral kneiter veel genieten.

rome
spanje
roadtrip europa
rome

Wat een plek! Er heerst een heerlijk relaxed sfeertje. Een mengelmoes van nationaliteiten en persoonlijkheden met allemaal een gezamenlijk zoveel mogelijk uit dit heerlijke leven halen. Het is heerlijk.

We ontmoeten ook de leuke leuten van Who’s That Bus, die in een giga schoolbus door Europa roadtrippen. Onwijs VET! Dus nu wil ik ook een schoolbus ;p We hebben een super klik en genieten van gezellige avondjes en surfavonturen.

spanje
roadtrip europa
spanje
roadtrip europa

We kunnen hier wel weken blijven hangen, maar we moeten door want over een paar dagen komt mijn lieve zus en haar beste maat Roel naar Lagos voor een paar dagen flink wat bier en gezelligheid. Dus hatseflats heul snel met die campert richting Lagos.

Ook leuk om te lezen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *