Reisblogs overzicht 2020

Reisblogs overzicht 2020

Voor de leukste reisinspiratie pin, like en speur ik heel wat reisblogs af. Wat zijn de leukste hotspots? Welke plekken mag ik niet missen? Leuke routes? Toffe bezienswaardigheden? Hidden gems? En ga zo nog maar even door. Natuurlijk laat ik mij graag verrassen tijdens de reis, maar ik heb al heel wat bijzondere plekken bezocht die ik zonder deze blogs zeker niet had gehad gevonden.

Benieuwd naar mijn favoriete reisbloggers? Lees dan snel verder.

My Travel Secret

Sorry andere reisbloggers, maar Sigrid van My Travel Secret is stiekem mijn favorietje. Sigrid is namelijk net als ik een enorme Indonesië liefhebber. Zij laat een kant van Indonesië zien die maar weinig mensen kennen. Daar hou ik van. Tijdens onze eerste reis heeft ze ons een berg aan tips gemaild waar we enorm veel aan hebben gehad.

Soetkees

Reisliefhebber, naamgenootje en ook nog eens mijn lieve schoonzus. Daisy van Soetkees is absoluut een inspiratiebron voor Foedsie geweest. De reislust van Daisy was zo aanstekelijk dat ook wij besloten om de wereld te verkennen. Dus thanks lieve Dais. Naast verre reizen vind je op Soetkees ook veel tips voor stedentrips, staycations en leuke tips voor reizen met kinderen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 🌍 Dutch Travel Blog 🍃 Daisy 🌻 (@soetkees) op

Expeditie aardbol

Expeditie Aardbol is een inspirerende reisblog met veel liefde voor de aarde. Je kan Stéphanie van Expeditie aardbol niet echt als een bepaald type reiziger omschrijven wat haar blog zo leuk en divers maakt. Van kamperen tot backpacken. I love it!

Charlotte Plans a Trip

Charlotte van Charlotte Plans A Trip schrijft haar bestemmingen uit tot in detail. Ook leuk zijn de budget artikelen waarbij je een kijkje krijgt wat zo’n reis nu precies kost. Vet handig. Op dit moment is dit reislustige stel voor onbepaalde tijd op reis. Super leuk om te volgen.

Bijzonderplekje.nl

Ga ik op zoek naar leuke tips voor een stedentrip in de buurt dan kom ik sowieso terecht bij Bijzonderplekje.nl. Dit is dé plek voor het vinden van leuke, unieke accommodaties. Ook staat het blog vol met toffe cityguides met geweldige hotspots. Plus Marleen van Bijzonderplekje.nl is echt een geweldig leuk mens, dus zeker even volgen!

Grenzeloos reizen

Tijdens mijn trip naar Zuid Tirol ging ik op pad met Melissa van Grenzeloos reizen. Wat een leuk mens. Ook zij is een Indonesië fan plus een trotse camper eigenaar. Grenzeloos reizen mocht dan ook zeker niet aan mijn favoriete lijstje ontbreken.

Salt in our Hair

De foto’s van Nick en Hannah van Salt in our Hair zijn echt geweldig! Alles klopt bij Salt in our Hair, de foto’s, de website, leuke artikelen en alle kanalen zijn perfect op elkaar afgestemd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door HANNAH & NICK – A TRAVEL LIFE (@saltinourhair) op

Nog veel meer leuke reisblogs:

Wat is jouw favoriet? Laat het weten in een reactie.

 

Wellicht ook leuk om te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *