De perfecte shot: wat zit er in onze cameratas

Als jij Foedsie al langer volgt, dan weet je dat we helemaal los gaan met onze foto’s. Van schitterende vergezichten tot close-ups van die goddelijke tapas. Maar hoe maken we die foto’s nou? Welke parels hebben we in onze tas zitten?

mardi himal
mardi himal tips
mardi himal nepal
mardi himal

2. Canon EOS RP body

Onze trouwe partner in crime. De Canon EOS RP body is als dat betrouwbare maatje dat nooit teleurstelt. Scherpe beelden, fantastische kleuren en ondanks zijn kracht, is ‘ie toch lekker licht. Precies wat we nodig hebben als we weer eens op een berg staan te balanceren voor dat perfecte shot! Bestellen bij Coolblue kan hier >

3. Telelens: Canon RF 100-400mm f/5.6-8 IS USM

Als we iets van veraf willen vastleggen, komt deze lens tevoorschijn. Wilde dieren, vogels of dat prachtige kasteel aan de andere kant van de vallei; met deze telelens halen we het allemaal dichtbij. En die stabilisatie? Da’s kei-handig!

4. Portretlens: Canon RF 50mm F/1.8 STM

Wanneer we die close-ups willen maken of een portretfoto met zo’n zalige zachte achtergrond, dan is dit ons go-to toverstafje. Perfect voor die foto’s van mensen, waarbij we het gevoel en de expressie écht willen vastleggen.

5. Zoomlens: 24-105mm F/5-7.1 IS STM

Deze allrounder zit altijd in onze tas. Van weidse landschappen tot ingezoomde shots, met deze lens kunnen we alle kanten op. Flexibiliteit op z’n best!

Daarbij nog wat handige frutsels zoals batterijen, geheugenkaartjes en, niet te vergeten, schoonmaakdoekjes. Want ja, ook onze lenzen verdienen wat TLC!

1. DJI Mini 2

Ons oog in de lucht, de DJI Mini 2. Met deze compacte drone maken we luchtbeelden die je het gevoel geven dat je met ons meevliegt. Ideaal voor die panoramische shots waarbij je het gevoel van de uitgestrektheid van een plek écht wilt vangen. En ook zo handig, hij past gewoon in onze jaszak!

Dus, dit zijn de pareltjes uit onze cameratas. Benieuwd naar wat we ermee maken? Je ziet het allemaal terug op Foedsie! Heb je zelf nog tips of vragen? Gooi ze in de comments. En tot de volgende avontuurlijke update!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *