Traders hotel, Kuala Lumpur

Veel luxer dan het Traders hotel wordt het bijna niet. Ruime kamers, uitmuntende service, toprestaurants en een skybar waar je u tegen zegt! Het hotel is gevestigd midden in Kuala Lumpur en heeft een prachtig uitzicht op de Petronas Twin Towers. Via het hotel heb je zelfs direct toegang tot de toren en de gigantische shopping mall Suria.

377432140_cc67fe9660_o

Heel veel extra’s

Het Traders hotel biedt heel veel extra’s. Naast gratis wifi, heeft het hotel een luxe fitnessruimte en prachtig binnenzwembad die 24 uur per dag open zijn. Ook is er een gratis pendeldienst naar het winkelcentrum. De golfclub Royal Selangor en het winkelcentrum Pavilion Mall liggen op minder dan 1,5 km van het hotel.

Een room with a view

De kamers hebben allemaal een prachtig uitzicht op de stad, maar het liefste heb je natuurlijk een mooi uitzicht op de Petrona Towers. De gigantische ramen zorgen voor een spectaculair uitzicht. Alle kamers hebben een heerlijk bed en zijn uitgerust met een flatscreen-tv met kabelzenders, en koffie- en theefaciliteiten.

P1050560 P1050567  THKL-Executive-Twin-Tower-View-Room

De beste restaurants

In het hotel vind je verschillende hotels, zoals het toprestaurant Gobo Chit Chat. Hier serveren ze westerse als Aziatische gerechten van op kwaliteit. Zin in een goed stuk vlees dan kun je terecht bij Gobo Lounge & Grill. En tot laat in de avond kun je voor de beste cocktails terecht in de openluchtbar in de Sky Bar. De volgende dag een ontbijtje scoren, doe je natuurlijk ook bij het hotel. Absoluut het beste ontbijt ooit!traders hoteloit.

 

20150912_102724

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *