Villa song Saigon, Ho Chi Minh

Voor de meeste taxichauffeurs is het even zoeken, want Villa Song Saigon heeft een prachtig, afgelegen plekje verovert aan de oevers van de rivier de Saigon. Je komt aan bij een prachtig wit bijna kasteelachtig gebouw. Van de drukte van de stad merk je hier niets. Het is hier vooral genieten van de rust,  mooie omgeving en fijne sfeer.

Luxe kamers

De kamers zijn voorzien van alle luxe, zoals ariconditioning, tv, nespresso apparaat en de bedden liggen heerlijk. In het hotel kun je gebruik maken van een buitenzwembad met zout water, spa  en er is ook een fitnessruimte.

Met de boot naar de stad

Het leukste extraatje van het hotel is toch wel de gratis pendeldienst per boot naar de pier van Cau Mong. Ongeveer een half uurtje varen en je staat in hartje Ho Chi Minh. Vanaf de pier zijn alle hotspots te voet te bereiken. De boot vaart ieder uur. Met de taxi kan natuurlijk ook altijd. Een taxiritje na de stad duurt ongeveer 15 minuutjes en kost je ongeveer 4 euro per keer.

Restaurant Villa Song Saigon

Het restaurant van Villa Sons Saigon is ook zeker een aanrader. Bistro Song Vie biedt prachtige plekken aan de Saigon rivier. De kaart is erg divers en de gerechten zijn heerlijk. Het ontbijt is a la cart en kun je de hele dag bestellen. Erg fijn voor de slaapkoppen onder ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *