Foodspot Vietnam: Vietnamese home restaurant

Foodspot Vietnam: Vietnamese home restaurant

Net voordat we afscheid zouden nemen, waren we nog uitgenodigd om te komen eten bij het Home Vietnamese restaurant. Via Tripadvisor hadden we al veel positieve verhalen gehoord over dit restaurant en waren stiekem wel benieuwd geworden. Met onze back-packs vertrokken we al vroeg naar het restaurant. Net iets buiten het centrum staat daar een fantastisch mooi knalgeel gebouw. Wow! Wat een plaatje.

foodspot hanoi

 


Het restaurant

Home Vietnamese restaurant is absoluut een Foodspot in Hanoi! Het restaurant wil graag de traditionele cultuur van Vietnam behouden, maar dan wel met een moderne twist. Een perfecte balans vinden tussen traditioneel en modern is hun missie. Met veel respect voor de traditionele maaltijden hebben zij deze gerechten een modern tintje gegeven. Ze werken hier met recepten die al generaties lang meegaan. Van streetfood tot familiediners.

Wil je de smaak van Vietnam proeven dan zit je bij Home Vietnamese Restaurant helemaal goed. Wij vonden deze plek echt een verrassing. Prachtige locatie en vooral heerlijk eten. De prijzen zijn gemiddeld. Iets duurder dan dat wij gewend zijn, maar iedere cent waard.

Wij zaten heerlijk buiten, maar ook binnen kun je prachtig zitten. Vooral in de hitte is dit wat aangenamer. De service is uitmuntend. De mensen zijn ontzettend vriendelijk, weten veel over het eten en houden alles goed in de gaten.

Wij lieten ons adviseren door de medewerkers. Uiteindelijk regen we verse traditionele loempia’s met gegrilde varkensvlees, Beef salad, Mango salade en als hoofdgerecht de gegrilde eend. YUM!

hotspot hanoi

hotspot hanoi

foodspot hanoi

foodspot hanoi

foodspot hanoi

 

 

Bekijk alle artikelen over
Bekijk alle artikelen over

Vaak Foetsie, beetje

Vietnam

Geweldig eten, indrukwekkende landschappen, schitterende rijstvelden en heerlijke chaotische steden. Vietnam is zo veelzijdig. Iedereen wordt wel een beetje verliefd op Vietnam. En ook wij verloren ons hart aan dit land.

Booking.com

Volg Foedsie op Instagram

Nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak Foetsie en een beetje een foodie. Dat ben ik in een notendop. Het liefst ben ik zoveel mogelijk weg, op reis, de wereld aan het ontdekken. Dit doe ik niet alleen, maar samen met mijn grote liefde (bijna man) en heel af en toe onze lieve, oude, brompot van een mopshond. Maar ook met vrienden en familie natuurlijk. Van duiken tot het beklimmen van gigantische bergen, eten aan straat tot luxe villa’s, van helemaal niks doen tot blaren onder onze voeten lopen.