Unawatuna Hotspots

Unawatuna Hotspots

Uiteten gaan in Sri Lanka is echt een feest! Van hippe hotspots tot de allerlekkerste curry’s. Vooral aan de zuidkust van Sri Lanka vind je een fijne mix van hippe koffietentjes, lokale streetfood en luxe restaurants. Bezoek je tijdens je Sri Lanka reis het populaire Unawatuna dan kom je aan leuke hotspots niets te kort. Lees snel verder voor de leukste restaurants, koffietentjes en Unawatuna hotspots

The Roti Stop

Onze nummer 1 plek in Unawatuna was de Roti Shop! We zijn er maar liefst 2x teruggegaan en dat doen we niet snel. Naast het eten spotgoedkoop is, verkopen ze hier echt geweldige roti. Ideaal voor lunch, een snelle hap maar ook zeker voor avondeten.

unawatuna
unawatuna tips

Skinny Tom’s Deli

Skinny Tom’s Deli is toch wel dé hotspot van Unawatuna. Qua aankledingt is het dan ook om te smullen. Het eten vonden wij een beetje overpriced en ontzettend kleine porties. De koffies waren wel echt fantastisch! Ook kun je hier een dagje werken in de airco. Voor de digital nomads onder ons zeker een dikke tip!

One Love Bar

Er is natuurlijk niets zo fijn als een biertje doen op het strand. We besloten neer te ploffen bij One Love Bar. Wij hebben hier alleen een drankje gedaan en wat papadums gegeten, maar je schijnt hier ook goed te kunnen eten pal aan het strand. De keuken is open en alles zag er top uit!

Unawatuna hotspots

The Hideout Unawatuna

The Hideout stond hoog op onze bucketlist, maar helaas waren ze nog gesloten. Sri Lanka was net pas weer geopend waardoor veel restaurants nog gesloten waren. The Hide Out is the place to be voor de lekkerste burritos en taco’s in town.

Koha Surf Lounge

Toen de Hide Out gesloten bleek te zijn, besloten we een hapje te doen bij het super hippe Koha Surf Lounge! Wat echt een topplan bleek te zijn, want het eten was hier echt fantastisch. Veel opties zijn vegan en healthy en daar hadden we na al die roti best wel zin in.

Daffodil Restaurant

Dit restaurant trok onze aandacht door de geweldige live muziek. Geen hysterische band, maar een kerel op een gitaar met een hele fijne stem met de meest fantastische liefdjes.

Gehotspot door andere

  • Bedspace Kitchen: voor als fancy schmancy uit eten wil
  • Happy Spice Restaurant & Cooking Class: voor heerlijke lokale gerechten of een gezellige kookcursus

Ook leuk om te lezen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *