5x de leukste Uluwatu hotspots

Uluwatu ligt helemaal in het zuiden van Bali en barst van de hippe hotspots. Van healthy smoothie bowls tot dikke hamburgers of een cocktail met een uitzicht waar je u tegen zegt, de Uluwatu hotspots mogen er zeker zijn. Pak een koud Bintangetje, plof ergens neer en geniet van een prachtig zonsondergang. Het leven in Uluwatu is zo slecht nog niet. Wij hebben de leukste Hotspots van Uluwatu voor je op een rijtje gezet.

Nalu Bowl

Niet te missen in Uluwatu is Nalu Bowl. Hier kun je heerlijke smoothiebowls krijgen. Wat was ik blij met Nalu Bowls. Na een bowl zit je bommetje vol en kost maar een paar euro. Ook hebben ze erg leuke promoties. Toen wij er waren kregen we de bowl zelfs gratis. Smullen.

Single Fin

Single Fin staat vooral bekent om haar legendarische feestjes op de maandagavond. Maar ook de rest van dagen zit het vol. Het is namelijk de hotspot in Uluwatu waar je na een dag surfen of strand een drankje en hapje gaat pakken en kunt genieten van de zonsondergang. Het is wel een beetje een “hipster” plek met een hoog “kijk mij eens” gehalte. Ook de prijzen zijn een beetje belachelijk hoog. Maar ondanks dat vonden wij het wel leuk om even bezocht te hebben.

El Merkat

Wij aten super lekkere tonijntartaat. Echt een aanrader. Wel een stukje buiten het centrum.

Suka Espresso

Een lekker sandwich of een goede kop koffie vind je bij Suka Espresso.

Bukit Café

Lekkere bowls en goede salades, maar ook dikke burgers.

hotspots uluwatu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *