Old City Wall Apartment, Boedapest

Old City Wall Apartment, Boedapest

Een groene wand, een oude bruine deur in een rustige straat. We waren er! We verbleven in een mooi appartementje midden in het centrum van Boedapest: Old City Wall Appartment. Wat een toplocatie, dichtbij het centrum, de Metro, eettentjes en om de hoek een koffietentje (een must). Je komt eerst in een soort van binnenhofje, waar een schattig bankje en tafeltje staat. Waar we later nog heerlijk van een kopje koffie hebben genoten. We werden warm ontvangen en kregen een rondleiding. Hoewel de slaapkamer een beetje aan de krappe kant was, was de rest van het appartement groter dan verwacht. Het is voorzien van alle gemakken: handdoeken, strijkijzer, föhn, bad, koffiezetapparaat en een heerlijke keuken.

Aanrader in Boedapest!

De eigenaar had ons al wat tips doorgestuurd via de mail, maar er lag ook nog genoeg voor ons klaar in het appartement. Fantastisch geregeld! Wat een lieve mensen, en een fijn en modern appartement. De bedden lagen heerlijk en de kussens wilde ik het liefst mee naar huis nemen.  Zeker een aanrader als je in Boedapest verblijft. Een mooie bijkomstigheid van Boedapest is dat alles enorm goedkoop is. Wij betaalde voor drie nachten € 135,- voor dit appartement. Een koopje. Boeken kan via Booking.com.

P1030257 P1030253 P1030828

 old city wall boedapest

Wie is (er) Foedsie? Desi, Leroy en Buddha zijn vaak Foetsie en altijd op zoek naar food. Reis met ons mee naar de leukste bestemmingen & lekkerste hotspots.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak Foetsie en een beetje een foodie. Dat ben ik in een notendop. Het liefst ben ik zoveel mogelijk weg, op reis, de wereld aan het ontdekken. Dit doe ik niet alleen, maar samen met mijn grote liefde (bijna man) en heel af en toe onze lieve, oude, brompot van een mopshond. Maar ook met vrienden en familie natuurlijk. Van duiken tot het beklimmen van gigantische bergen, eten aan straat tot luxe villa’s, van helemaal niks doen tot blaren onder onze voeten lopen.

Foedsie