Negombo Hotspots

De hotspots in Negombo bieden voor ieder wat wils. Van hippe koffietentjes tot luxe restaurants! Wij hebben de leukste Negombo restaurants en hippe Negombo hotspots voor je verzameld.

Lords restaurant complex

een beetje een bizarre plek, maar dat maakt het eten niet minder lekker. Het is een hippe tent met een leuk aanbod aan eten. De live muziek en de talloze led verlichting mag van ons wel iets minder. Desalniettemin mag je deze plek eigenlijk niet missen omdat het eten er fantastisch is, de cocktails goed smaken en de mensen heel vriendelijk zijn. Bekijk hier het menu.

Ocean 14 restaurant

Wil je heerlijk Sri Lankaans eten, op een prachtige plek voor een klein bedrag; dan moet je hier zijn! Ocean 14 is een klein simpel restaurant aan zee met een geweldig uitzicht. Voor nog geen 2 euro bestel je een fried rice of noodles en die waren echt meer dan goed.

negombo restaurants
Negombo hotspots
Negombo hotspots

Leonardo by Bella Vita Italian

Heb je zin in wat anders ga dan eten bij Leonardo by Bella Vita Italian. Een hele fijne plek om te zitten met geweldig eten.

Helaas waren een paar hotspots door Corona gesloten en hadden we tijd te kort om alle hotspots te proberen. Deze eetplekken stonden hoog op de bucketlist:

  • The Hangar
  • Jude Restaurant (upstairs)
  • Mad Dogs Bodega
  • FULL TANK: voor de burger trek
  • Salt Restaurant

Wat staat jouw favoriete hotspots er niet bij? Laat het ons weten in een reactie.

Ook leuk om te lezen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *