Mirissa Hotspots: de leukste plekken om te eten in Mirissa

Mirissa Hotspots: de leukste plekken om te eten in Mirissa

Van hippe koffiezaakjes met kleurrijke smoothie bowls tot complete curry buffetten! In Mirissa vind je het allemaal. Mirissa is de absolute hotspot Capital van Sri Lanka. Het barst hier van de leuke hotspots. Natuurlijk hebben wij ons helemaal de rambam gegeten om voor jou alle Mirissa Hotspots te verzamelen.

Nr. 1 Dewmini Roti Shop

Ben je in Mirissa dan mag je Dewmini Roti SHop zeker niet missen. DIt restaurant bestaat al sinds 2009 en begon ooit met een kar waar klanten roti’s konden kopen. Tegenwoordig is het een behoorlijk restaurant, maar nog steeds lekker kneuterig. Elke avond is het er bomvol. De hele familie is er aan het werk en de lekkerste maaltijden verschijnen op tafel. Het is absoluut geen hidden gem meer, maar wij vonden het nog steeds helemaal fantastisch. MIsschien wel één van de lekkerste roti’s tijdens onze reis.

Aloha Coffee Gallery

Zin in een hip ontbijtje of een lekkere lunch? Dan moet je bij het fijne Aloha Coffee Gallery zijn. Deze hippe hotspot in Mirissa is niet heel groot, waardoor je al snel in de rij moet staan voor je welverdiende koffie. Maar het is het wachten waard. De smoothie bowls en ontbijtjes zijn fantastisch en de koffies misschien nog wel beter.

Shady Lane Mirissa

Dit is één van de hipste hotspots van Mirissa en hoewel het eten er fantastisch was, zouden wij de plek niet aanraden als het er druk is. De service was echt belachelijk. We moesten eerst 20 minuten in de rij staan om onze bestelling te plaatsen om vervolgens 1 uur te moeten wachten op koffie en toen nog eens 30 minuten op het eten. Geen grap! We kwamen er om 10 uur aan voor ontbijt en gingen weg om 12.30 nadat we ons eten naar binnen hadden gepropt omdat we eigenlijk allang hadden moeten uitchecken. Misschien hadden we die dag een beetje pech, want het eten is er heerlijk maar een beetje zonde om je hele ochtend te besteden in een overvolle koffietent.

The Doctors House

Dat Mirissa de hotspot hoofdstad is van Sri Lanka bewijst The Doctors House. Dit restaurant/hotel/gallery/winkel is toch wel de koning van hippe hotspots. Veel hipper dan dit wordt het dan ook niet. Zo hip dat ik me zelfs erg onhip voelde ;p. Het is een beetje overpriced maar zeker een bezoekje waard. Dit restaurant ziet er geweldig uit en is super ruim opgezet. Het eten is er top en als je het warm hebt kun je zo de zee induiken.

mirissa
mirissa tips
mirissa
mirissa tips

Surf Bar Mirissa

Geen idee of hier elke avond een feestje is, maar toen wij hier waren gingen hier de voetjes van de vloer! Tip! Drink je biertjes voordat de dansvloer geopend is, want de biertjes worden in Sri Lanka plotseling duurder als je ze aan de bar moet bestellen.

Nog meer toffe Mirissa Hotspots die je moet proberen:

  • Ceylon Curry House
  • Green garden Super Roti
  • Surfing Wombats Mirissa
  • Dhana’s Curry Pot
  • Milky Wave
  • The Jungle view

Verder reizen naar

Nog meer foto's zien?

Wie is (er) Foedsie? Desi, Leroy en Buddha zijn vaak Foetsie en altijd op zoek naar food. Reis met ons mee naar de leukste bestemmingen & lekkerste hotspots.

Eén reactie op “Mirissa Hotspots: de leukste plekken om te eten in Mirissa”

  1. Esther Holten schreef:

    Bedankt voor het delen van deze hotspots in Sri Lanka! Het lijkt mij heerlijk om dit eiland te verkennen. Eten aan zee doe ik graag. De gerechten en bowls zien er heerlijk uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak Foetsie en een beetje een foodie. Dat ben ik in een notendop. Het liefst ben ik zoveel mogelijk weg, op reis, de wereld aan het ontdekken. Dit doe ik niet alleen, maar samen met mijn grote liefde (bijna man) en heel af en toe onze lieve, oude, brompot van een mopshond. Maar ook met vrienden en familie natuurlijk. Van duiken tot het beklimmen van gigantische bergen, eten aan straat tot luxe villa’s, van helemaal niks doen tot blaren onder onze voeten lopen.

Foedsie