Mayura Hill Hotel & Resort, Sen Monorom

Mayura Hill Hotel & Resort, Sen Monorom

 

In Sen Monorom heb je niet veel keuze in accomodatie. Je hebt er vooral kleine hostels of homestays. Erg leuk natuurlijk. Wij vonden het wel prettig om na een jungletocht een beetje comfort te hebben, dus besloten wij een kamer te boeken bij het Mayura Hill Resort. Het enige resort in de omgeving.

Ruime kamers

De kamers zijn prachtig en erg ruim. Je hebt heel veel privacy en een leuk balkon waar je nog even een drankje kan drinken. Het resort is niet groot en leuk aangekleed. Helaas was niet alles positief. Het restaurant was erg klein en er lopen nauwelijks medewerkers rond. Ook spreekt bijna niemand Engels wat soms lastig en je bij dit resort wel verwacht. Daarnaast was het ontbijt wel heel erg basis. Wij vonden dit allemaal geen probleem, maar voor het bedrag wat je betaalt per nacht begrijp ik heel goed dat mensen hier ontevreden over kunnen zijn. Kortom: het is een mooi resort, maar de prijzen zijn echt te hoog.

sen monorom

sen monorom
sen monorom

 

 

Bekijk alle artikelen over

Wie is (er) Foedsie? Desi, Leroy en Buddha zijn vaak Foetsie en altijd op zoek naar food. Reis met ons mee naar de leukste bestemmingen & lekkerste hotspots.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak Foetsie en een beetje een foodie. Dat ben ik in een notendop. Het liefst ben ik zoveel mogelijk weg, op reis, de wereld aan het ontdekken. Dit doe ik niet alleen, maar samen met mijn grote liefde (bijna man) en heel af en toe onze lieve, oude, brompot van een mopshond. Maar ook met vrienden en familie natuurlijk. Van duiken tot het beklimmen van gigantische bergen, eten aan straat tot luxe villa’s, van helemaal niks doen tot blaren onder onze voeten lopen.

Foedsie