Hotspots Termoli

Het leuke stadje Termoli kwamen we per toeval tegen tijdens onze roadtrip door Italië. Wat een geluk, want uiteindelijk bleven we hier meer dan 5 dagen staan. Het stadje ligt aan de Adriatische zee en is nog relatief onontdekt. Dat betekent echter niet dat je er geen ontzettend veel leuke hotspots vindt. WIj hebben de leukste restaurant, cafeetjes en barretjes voor je verzameld.

Marea Fish Bar

In Termoli vind je talloze geweldige visrestaurants. Wij besloten om een hapje te doen bij Marea Fish Bar. Het terras van het restaurant zat altijd vol, dus dat is een goed teken. Je kan hier o.a. heerlijke visburgers bestellen. Wij hebben hier dan ook heerlijk gezeten en gegeten.

Only One Birreria beer shop

Voor de mensen die Foedsie volgen, is het allang geen geheim meer: wij zijn namelijk dol op BIER! Hoewel Italië echt een wijnland is, maakt de speciaalbier ook hier zijn opmars en dat vinden wij heel leuk. Als er een proeflokaal is, dan moeten wij die natuurlijk proberen. Het was Bieroy’s missie ook tijdens onze roadtrip om zoveel mogelijk nieuwe Italiaanse speciaal biertjes te proeven. In Termoli vonden we Only One Birreria Beer Shop. Een leuk klein cafeetje met o.a. lokale speciaalbiertjes.

termoli
termoli travel guide

Nog meer leuke hotspots:

  • Osteria Dentro Le Mura: visrestaurant
  • Ristorante Svevia: voor de lekkerste italiaanse gerechten
  • Parini Illegal Burger: voor de lekkerste burgers
  • Eattico pesce di strada: een heerlijk terras
  • Autentico Pizzeria Ristorantino: voor de lekkerste pasta of pizza

Neem onze hotspots mee op pad met onze speciale Termoli Hotspots Google Maps Kaart

Heb jij ook nog een leuke hotspot tip voor Foedsie? Laat het ons weten via een reactie of stuur een DM via instagram.

Stuur Foedsie wat Liefde

Helemaal heppiedepeppie met dit artikel en wil jij Foedsie wat liefde sturen? Dat Kan! Laat onder het artikel een reactie achter, volg Foedsie op Instagram of tag ons als je een tip uit het artikel gebruikt. Of ga helemaal nuts en doe het alledrie. Daar worden wij helemaal blij van.

Ook leuk om te lezen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *