Hotspots Ljubljana

Hotspots Ljubljana

Ljubljana barst van de heerlijke hippe eettentjes. Iets waar wij stiekem best wel aan toe waren. Vooral als geen vleeseter kan het eten in Slovenië soms een beetje eentonig worden. Wij hebben daarom de leukste ontbijttentjes, koffietentjes, barretjes en restaurants voor je verzameld. Bekijk snel al onze Ljubljana hotspots.

Tink Superfood cafe

Yessss eindelijk weer veggies en dan ook meteen goed. Tink Superfood cafe is echt de plek voor een lekker ontbijtje of een healthy lunch. Ik ging hier voor een rijkgevulde poké bowl met tempe. Ook de huisgemaakte icetea en de koffietjes waren hier goddelijk. Dikke tip dus!

Pop’s Place

Voor de lekkerste burgers en speciaal biertjes moet je bij Pop’s Place zijn. Niet alleen goed eten, maar je kan er ook erg gezellig zitten midden in de stad. Wij betaalden voor 2 goede burgers, frietjes en wat speciaalbiertjes ongeveer 35 euro. De vegaburger was ook erg lekker.

 hotspots Ljubjana
Ljubjana

Organic Garden

Even snel een gezonde bite? Bij Organic Garden kun je vegan junkfood bestellen. De toko sluit wel al rond 20.00 uur dus wees er op tijd bij.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ORGANIC GARDEN (@_organicgarden_) op

Vigo

Ice Ice baby! Voor de lekkerste ijsjes moet je hier zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door VIGÒ ICE CREAM (@vigoicecream) op

Namaste India

Even zin in iets anders? Ik ben dol op Indiaas eten. Wij wilden hier heel graag gaan eten,
maar je kan hier helaas niet buiten zitten. Dit vinden wij met een hond niet zo netjes.

Le Petit Cafe

Ook dit café werd door verschillende mensen aangeraden. Helaas hebben we hier zelf niet meer gegeten. Het cafe schijnt klein, maar fijn te zijn. Je kan er de hele dag terecht voor een hapje en een drankje.

Wil je met je laptop ergens gezellig werken? Dit schijnt erg goed te kunnen bij CinCIn Tobacco. Voor ons was dit net iets te ver van de accommodatie. Het is eigenlijk een bar, maar je kan er de hele dag terecht. De wifi schijnt er enorm goed te zijn en je kan er ook prima eten en drinken.

Pin & Save for later

Verder reizen naar

@foedsie

Booking.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *