Bij deze Hotspots in Nijmegen kun je nog bestellen

Bij deze Hotspots in Nijmegen kun je nog bestellen

Veel favoriete Foedsie hotspots in Nijmegen hebben plotseling hun deuren tijdelijk moeten sluiten. Toch zijn er nog verschillende plekken waar je nog steeds kunt eten kunt bestellen. Doen! Met gepaste afstand natuurlijk. Zo help je de lokale ondernemers en jezelf met heerlijk eten.

Bij de volgende hotspots kun je nog steeds terecht:

  • Bij saladebar MUNT kun je nog steeds healthy food afhalen of laten bezorgen.
  • Bij Fika kun je een heerlijke smørrebox afhalen! Dit is een verrassingspakket, met twee smørrebrodjes, een gebakje en een verse fruitsmoothie. Lekker! Je moet van te voren wel reserveren! De smørrebox is erg populair.
  • Ook bij Bistro Flores kun je via de website heerlijke gerechten laten bezorgen en afhalen. Je moet er wel snel bij zijn, want ze zijn de komende tijd al helemaal volgeboekt.
  • De heerlijke burgers van Wally kun je ook nog steeds bestellen. Hoe fijn!!! Tussen 18.00 – 19.00 is het behoorlijk druk. Heb je zin in een burger, bestel dan ook een keertje lekker in de middag of wat later in de avond.
  • Plek is voor Foedsie nog een nieuwe hotspot. die we helaas nu even niet kunnen bezoeken, maar wel alvast kunnen proeven. Want ook Plek heeft een pickup point. Bestellen doe je lekker makkelijk online.
  • Bij Eetbar MikMak heb je de keuze uit 3 wereldse gerechten. Vis, Vlees en Vega voor 15 euro per persoon.
  • Tante Koosje bezorgt een 3-gangen menu voor 19 euro per persoon. Het menu vind je op de website van het restaurant. Bestellingen kun je telefonisch doorgeven.
  • De Meestproef, The Black Fox en Utlimo Restaurant & Wijnbaar werken samen voor de lekkerst gerechten. Je kan bestellingen ophalen of laten bezorgen.
  • Een borrelplankje, lekker broodje of diner? Je kan het allemaal nog steeds bestellen bij Why Not. Kom je je bestelling afhalen dan krijg je zelfs 20% korting.

Heb jij ook nog een leuke tip? Laat het weten in een reactie of tag @foedsie op Instagram, dan voeg ik jouw favoriet meteen toe.

Wie is (er) Foedsie? Desi, Leroy en Buddha zijn vaak Foetsie en altijd op zoek naar food. Reis met ons mee naar de leukste bestemmingen & lekkerste hotspots.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak Foetsie en een beetje een foodie. Dat ben ik in een notendop. Het liefst ben ik zoveel mogelijk weg, op reis, de wereld aan het ontdekken. Dit doe ik niet alleen, maar samen met mijn grote liefde (bijna man) en heel af en toe onze lieve, oude, brompot van een mopshond. Maar ook met vrienden en familie natuurlijk. Van duiken tot het beklimmen van gigantische bergen, eten aan straat tot luxe villa’s, van helemaal niks doen tot blaren onder onze voeten lopen.

Foedsie