Ella hotspots

Van geweldige kotu tot goddelijke smoothiebowls. Het charmante stadje Ella biedt een leuke mix van traditionele eettentjes en hippe hotspots. Hoewel wij groot FAN zijn van de Sri Lankaanse keuken is een lekker burgertje, poké bowl of vette pizza best wel lekker voor de afwisseling. In Ella gingen we dus even helemaal los. Dit zijn onze favoriete restaurants, barretjes en koffietentjes die je zeker niet mag missen tijdens je bezoek aan Ella.

Ella Tips
Ella Sri Lanka
ella

CAFE CHILL ELL

De hotspot der hotspots in Ella. Je kan er simpelweg niet omheen. Letterlijk! Want Café Chill vind je midden in de hoofdstraat van Ella. Je komt er dan sowieso een keertje voorbij wandelen. Van de buitenkant is het al een hippe verschijnsel, maar ook het interieur is om te smullen. Je kan hier terecht voor ontbijt, lunch, dineren en een borrel. De hele dag dus. Van hummus met groente tot lekkere pizza. Wil je even wat anders dan een curry dan moet je hier zijn!

Ella hotspots

Matey Hut

Natuurlijk hebben we ook nog de Sri Lankaanse keuken geprobeerd in Ella en kwamen we uit bij Matey Hut! Een kleinschalig restaurantje net buiten de hoofdstraat waar de tafels altijd gevuld zijn. Dat is zeker niet voor niets, want het eten is hier GEWELDIG! Helaas was er geen Parata meer, want dit schijnt hier fantastisch te zijn. Dus gingen we voor een roti en kotu. We hebben hier geweldig gegeten voor heel weinig.

Rainbow inn

Zin in een smoothiebowl of een vegan salade, dan is Rainbow Inn the place to be. De smoothiebowl waren fantastisch. Je schijnt er ook heerlijk te kunnen eten in de avond.

Ella Tips
Ella hotspots

Ella Flower Garden Resort

Ella Flower Garden Resort is niet alleen het startpunt van de wandeling naar Little Adams Peak, je kan er ook een drankje doen met een spectaculair uitzicht over de theevelden. De service was vrij matig en het eten hebben we hier overgeslagen, maar het uitzicht is schitterend en daarom zeker een aanrader om je wandeling af te sluiten.

Ella Tips
Ella Sri Lanka

MozzarElla By Nero Kitchen

Pizza Lovers opgelet! Bij mozzarElla – geweldige naam – vind je misschien wel de lekkerste pizza’s van Ella.

Nog meer leuke eetplekjes in Ella

  • Jade Green Tea Center & Restaurant
  • AK Ristoro
  • Rose Cabin Mexican Restaurant
  • Adam’s Breeze

Lees ook “Ella Travel Guide

What staat jouw favoriete Ella hotspot er nog niet bij? Laat het ons zeker even weten om de hotspot aan de lijst toe te voegen.

Pin & Save for later

Ook leuk om te lezen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *