Hikkaduwa hotspots

Hikkaduwa hotspots

Het eten in SRI LANKA is echt GEWELDIG! Ik kon geen genoeg krijgen van de geweldige curry’s en roti shops. Maar ook aan hippe hotspots kom je niets te kort in Sri Lanka. Van vegan burgers tot smoothiebowls je vindt het hier allemaal. Vooral de zuidwestkust van Sri Lanka is een hotspot heaven! Binnenkort naar Hikkaduwa? Wij hebben de leukste restaurants, koffietentjes en hikkaduwa hotspots voor je verzameld!

The Roti Stop Restaurant

Hier kun je de lekkerste kotu en roti bestellen van HIkkaduwa. Het tentje is super klein en bloedheet, maar echt een dikke tip! Elke avond zit de Roti Stop dan ook vol. Het eten is spotgoedkoop en vooral de Kotu vonden wij hier fantastisch!

hikkaduwa food
hikkaduwa hotspots

Nog meer tips en reisinspiratie? Volg Foedsie op instagram.

Hello Burger!

Heb je zin in een goede burger? Dan moet je bij Hello Burger zijn! De burgers zijn echt gigantisch en vreselijk lekker. Ook hebben ze veel goede vega opties. Je kan hier bovendien lekker rustig in de tuin zitten, waardoor het de perfecte plek is om lekker rustig te dineren.

Salty Swamis

Veel hipper dan Salty Swamis wordt het niet hoor. Dit is toch wel de uber hotspot van de hikkaduwa hotspots! Je kan hier terecht voor de lekkerste ontbijtjes en lunchgerechten. Ook de koffie is hier goddelijk, wat toch wel zeldzaam is in Sri Lanka. Dat je voor hip wat meer betaald is niets aan gelogen. Salty Swamis is erg lekker, maar niet echt goedkoop.

hikkaduwa food
hikkaduwa hotspots
hikkaduwa food
hikkaduwa hotspots

Steffi´s Mandala

Steffi’s Mandala is eigenlijk een plek om te overnachten maar je kan hier ook heerlijk ontbijten en lunchen. Vooral vegans is dit the place to be!

Sea Salt Society

Sea Salt Society vind je pal op het strand en heeft een heel fijn sfeertje. Overdag waren wij hier dan ook regelmatig te vinden.

hikkaduwa food
hikkaduwa hotspots
hikkaduwa food
hikkaduwa hotspots

Friends indeed

Kun je geen keuze maken? Heeft de één zin in een curry en de ander meer zin in een burger? Dan moet je hier wezen. Bij Friends indeed vind je namelijk een leuke kaart met verschillende gerechten. Het is er altijd bomvol en gezellig en dat is zeker niet voor niets.

Dit vind je misschien ook leuk: complete Hikkaduwa Travelguide

Funky Bar

Bij FUnky Bar is er altijd wel wat gezelligheid. Hoewel het feest bijna elke avond bij een andere strandtent plaatsvindt is bij Funky Bar altijd wat te beleven.

What?! Staat jouw marietje favorietje niet in het overzicht? Laat het ons weten in een reactie en we voegen je hotspot toe aan het overzicht. BEn je helemaal heppiedepeppie met dit artikel, stuur Foedsie dan wat liefde op Instagram.

Ook leuk om te lezen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *