Hoi An Hotspots

Hoi An Hotspots

Foodspots Hoi An
Één van mijn meest gestelde en belangrijkste vraag in iedere stad is: waar gaan we eten? Waar gaan we eten in Hoi An? Eigenlijk zit je overal wel goed, maar hier onze hotspots:

Anantara hotel
Aangezien we hier al een fantastische tijd hadden, wilde we ook graag het eten proberen in het restaurant in ons hotel. Aan de rivier aten we als voorgerecht traditionele gerechten op aanraden van het personeel en als hoofdgerecht een grote schaal met vis- en schaaldieren. Dit bleek een uitstekende keuze.

STREETS Restaurant Cafe
Lekker eten, betaalbaar en ook nog eens voor een goed doel. Streets helpt namelijk straatjongeren met een goede opleiding, zorg en werk. Je kan er leuk zitten, de bediening is vriendelijk en geeft een goede uitleg over het eten en het eten is er ook erg lekker. De Bahn Xeo is verrukkelijk en moet je zeker proberen. Ook de toetjes waren erg goed.

Phi Banh Mi
Op tripadvisor zag ik het Bahn Mi stalletje Phi Bahn Mi hoog in de lijst staan. DIt moesten we natuurlijk wel even proberen. Het broodje is heerlijk (niet veel beter dan de rest) maar voor 3 euro met zijn tweetjes heerlijk eten en drinken fietsten wij tevreden verder.

Ga je ook nog richting het zuiden van Vietnam? Eerder schreef ik al over de leukste foodspots in Ho Chi Minh

Bekijk alle artikelen over
Bekijk alle artikelen over

Wie is (er) Foedsie? Desi, Leroy en Buddha zijn vaak Foetsie en altijd op zoek naar food. Reis met ons mee naar de leukste bestemmingen & lekkerste hotspots.

Vietnam

Geweldig eten, indrukwekkende landschappen, schitterende rijstvelden en heerlijke chaotische steden. Vietnam is zo veelzijdig. Iedereen wordt wel een beetje verliefd op Vietnam. En ook wij verloren ons hart aan dit land.

Booking.com

Volg Foedsie op Instagram

Nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak Foetsie en een beetje een foodie. Dat ben ik in een notendop. Het liefst ben ik zoveel mogelijk weg, op reis, de wereld aan het ontdekken. Dit doe ik niet alleen, maar samen met mijn grote liefde (bijna man) en heel af en toe onze lieve, oude, brompot van een mopshond. Maar ook met vrienden en familie natuurlijk. Van duiken tot het beklimmen van gigantische bergen, eten aan straat tot luxe villa’s, van helemaal niks doen tot blaren onder onze voeten lopen.

Foedsie