Chiang Mai hotspots

Chiang Mai is Food Heaven. Als Foodie weet je niet waar je moet beginnen. Het barst van de leuke hippe tentjes en de fantastische streetfood. Op de marktjes vind je Chiang Mai Saucage en Khao Soi, gerechten die je alleen in het Noorden van Thailand vind. Maar ook Mango sticky rice en Thai Green curry vind je op iedere hoek van de straat. Het is daarom ook niet zo moeilijk om een goed restaurantje te vinden in Chiang Mai. Keuze zat. Enige nadeel is dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij alvast wat de leukste eettentjes voor je op een rijtje gezet en ze zijn allemaal budget vriendelijk. Lees onze top 9 Chiang Mai hotspots. 

Top 9 Chiang Mai Hotspots

1. Streetfood in Chiang Mai

Ga je de steetfood tour niet doen, dan raden we je toch aan de markt bij de chang phuak poort te bezoeken. Bestel hier sticky rice met Mango, Chiang Mai Sausage, Pork Knuckles en nog veel meer lekkers. We hebben verschillende tentjes geprobeerd en echt alles was fantastisch.

CHiang Mai Hotspots

2. Dash

Restaurant Dash heeft een erg leuke tuin en het eten is er fantastisch. Ik bestelde de Pork Belly en het was echt goddelijk. Ook speelt er iedere avond een leuk bandje. Kom er niet te laat want rond 21.30 was het alweer gesloten.

3. Riverside voor heerlijke Khao Soi

Bij Riverside bestelde wij Khao Soi en die was echt heel goed. Khao Soi is een Noord Thais gerecht. Wacht daarom niet met bestellen van Khao Soi, want je zult dit gerecht weinig tegenkomen in de rest van Thailand. Ook de Ice Tea’s waren erg lekker.

4. Tikky

Een betaalbare en lekkere Thaise lunch vind je bij Tikki. Een klein restaurantje verstopt in een zijstraatje. Ik bestelde een papaya salad en heerlijke fruit juice.

CHiang Mai Hotspots

CHiang Mai Hotspots

5. Time out

Even geen zin in een Thaise lunch, bestel dan een broodje bij Time Out. Het tentje ziet er misschien niet heel bijzonder uit, maar de broodjes zijn dat zeker wel. Ook de koffie en de matcha green tea zijn fantastisch.

CHiang Mai Hotspots

6. Rajdarabar Indian food

1 van de beste indian restaurants die wij tot nu toe hebben bezocht was Rajdarabar. Echt goddelijk en goedkoop. En de mensen zijn er zo ontzettend vriendelijk. Echt een aanrader.

CHiang Mai Hotspots

7. Secret Cafe

Een lekker ontbijt scoor je bij Secret Cafe.

CHiang Mai Hotspots

8. Fuku Matcha

Bezoek Fuku Matcha voor een goddelijke Green Matcha Smoothie.

CHiang Mai Hotspots

9. Een drankje doen bij Zoe in Yellow

Wil je de dag goed afsluiten dan ga je in de avond naar Zoe in Yellow (of één van de vele cafeetjes er omheen) voor een dansje of een drankje. Of een cocktail bij Garage.

CHiang Mai Hotspots

Wat zijn leuke plekken om te overnachten in Chiang Mai?Booking.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *