One Eleven, Bali

WOW! Adembenemend, dat is One Eleven in Bali. Even weg van stress en drukte, dan is dit de perfecte plek. Bij One Eleven kom je volledig tot rust in je prachtige minimalistische villa. De villa’s hebben een eigen zwembad en zijn voorzien van alle gemakken, zoals nespresso-machine en natuurlijk je eigen zwembad. En dan bedoelen we niet een lullig voetenbadje. Nee, verkoeling zoek je hier in je privé zwembad van maar liefst 14 meter. Als dat nog niet genoeg is dan kun je ook nog heerlijk genieten van een massage in je tuinhuis. Het tuinhuis wordt omgetoverd tot een mini spa, waardoor je je villa niet eens uit hoeft. Ook het diner kan naar je toe gebracht worden, maar je kunt ook dineren in het prachtige hotel.

Je hoeft niet bang te zijn, dan er niks te doen is, want het winkelcentrum Seminyak square is maar 5 minuten lopen en op 10 minuten lopen sta je al op Petitenget beach.

Er is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout en  steen. Je wil hier eigenlijk niet meer weg.

Een weekje verblijven in One Eleven is niet heel goedkoop voor Bali begrippen, maar wanneer je thuis komt ben je wel volledig zen! Een weekje boek je al vanaf € 3.000,-.

slaapkamer

badkamer-villa

Shampoo-bali

one-eleven-bali

one-eleven

a53b78fd7c89fb98718371f1ec5eecf8


e39c2063446a29e359b6d39c2465cf07

8c20dcde56b14c6e935ce234fbab767d

111-one-eleven-villa-bali-6

111-one-eleven-villa-bali-2

inside_0013_img_0047_01_flat_0

 

 

 

 

Desi is Foedsie

Vaak Foetsie en een beetje een foodie. Het liefst zoveel mogelijk op reis op zoek naar de leukste bestemmingen, lekkerste hotspots en beste streetfood samen met de liefde van mijn leven en af en toe onze gezellige mopshond. Hoewel we geen krijgen van Azië, staat ook de rest van de wereld nog op onze bucketlist.

Plannen/reizen voor 2019

– Zuid Tirol (Februari)
– Keulen (Maart)
– Zwarte Woud (juni)
– Hongarije (juli)
– Montenegro
– Kroatië
– Slovenie
– Italie
– Spanje

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste bestemmingen, de lekkerste hotspots en handige tips. Aanmelden >>

Booking.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yes! Doe mij ook eens zo'n Foedsie nieuwsbrief