10x de leukste hotspots van Breda

10x de leukste hotspots van Breda

Breda; Brabantse gezelligheid, een prachtige binnenstad en natuurlijk talloze hippe hotspots. Deze bourgondische stad heeft al vele harten veroverd. Het is de ideale plek voor een leuke citytrip of een dagje weg. Bij een leuke stedentrip hoort natuurlijk een bezoek aan vele restaurantjes, cafeetjes en lunchrooms. Binnenkort naar Breda? Wij hebben voor jou de leukste hotspots van Breda verzameld.

Yirga – De lekkerste ontbijtjes

Voor een heerlijk ontbijtje ga je naar Yirga. Een smoothie, wentelteefjes of gewoon een goede kop koffie. Dit is the place to be. Het frisse interieur maakt dit een hele fijn plek om even helemaal bij te komen onder het genot van Chai Latte of een lekker kopje koffie. Maar ook is Yirga de hotspot om je laptop te pakken en wat werk te verzetten. Helemaal geen verkeerd idee in zo’n leuke omgeving.

In Kannen & Kruiken

Hier is absoluut alles in kannen en kruiken. Wat een leuke plek! Er heerst een gezellige, knusse sfeer. Een heerlijke plek voor een lunch, maar ook voor een leuke borrel. Het interieur is een mix van verschillende stijlen. Een beetje industrieel, een beetje retro maar vooral ontzettend leuk en gezellig. Door het stijlvolle interieur en het goede eten verdient In Kannen & Kruiken absoluut een plekje op de lijst Breda hotspots.

Noos 31

Een winkel en café in één. Je vindt in deze conceptstore werkelijk van alles. Klaar met shoppen? Dan kun je even lekker bijkomen met een goede kop koffie en je mag de taartjes ook absoluut niet laten liggen.

PuiCk

Bij PuiCk is het bijna altijd bommetje vol. Het kost even wat tijd om een plekje te bemachtigen, maar dan heb je ook wat. De menukaart staat namelijk vol met de lekkerste gerechten, salades, soepjes, sandwiches en heel veel zoetigheid. Het leukste van alles, je kunt er ook zelf je lunch samenstellen. Ook het interieur is een lust voor het oog. Fris, stijlvol en speels. Zo kun je bijvoorbeeld plaatsnemen op de schommels bij het raam. Ben je in Breda dan is een bezoekje aan PuiCk absoluut een must.

Bali James

Echt goed Indonesisch eten doe je bij Bali James. Van Soto, Gado Gado tot complete rijsttafels. De kok van Bali James komt oorspronkelijk uit Makassar en gaat nog regelmatig terug op zoek naar de lekkerste gerechten. Het is eten is er fantastisch lekker. Niet alleen een Breda hotspot maar ook een absolute Bali Hotspot.

Charelli

Charelli bestaat al een behoorlijke tijd en is nog steeds een succes. Je kunt hier de hele dag terecht. Van lunch tot diner.

Plan B

Voor Diner zit je bij Plan B goed! Je kunt hier kiezen uit de lekkerste tapas en heerlijke wijnen. In de zomer kun je genieten in het zonnetje op het ruime terras.

Café de Bommel

Het allerleukste is natuurlijk de dag afsluiten met een lekker Brabants biertje en gezelligheid in een bruin café. Café de Bommel bestaat al meer dan 30 jaar en is een absolute aanrader.

Parc

Cocktails drinken doe je bij Parc. Je kan hier de hele dag terecht voor lunch tot diner, maar Parc staat met name bekend om haar vreselijk lekkere cocktails. Plof neer op een loungebank en geniet.

Restaurant Loff

Vegans en vega’s opgelet, want Loff is het eerste restaurant in Breda waarbij je zowel vegan als vegetarische gerechten kunt krijgen in een buffetvorm. Loff strijdt tegen food waste en gebruikt alleen biologische ingrediënten. Maar belangrijker nog het eten is er heerlijk. Ook een Breda hotspot aanrader voor niet vegetariers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *