Waar gaat u het liefst heen op vakantie?

Advertorial

Europa beschikt over tal van prachtige vakantiebestemmingen, waar u met uw gezin van een heerlijke, onbezorgde vakantie kunt genieten. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan een van de Europese hoofdsteden, een vakantie aan de Franse of Spaanse kust, enzovoorts. Waar gaat u het liefst heen op vakantie? Tijdens uw vakantie in Europa kunt u in een hotel, op een camping, of in een vakantiehuis verblijven. Vakantiehuizen hebben in de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen onder toeristen, mede door de komst van een dienst als Airbnb. Naast Airbnb zijn er verschillende Nederlandse organisaties die vakantiehuizen aanbieden!

Een vakantie naar Zuid-Europa met het vliegtuig

Wanneer u kiest voor een vakantie in Zuid-Europa, bijvoorbeeld in Kroatië of Griekenland, is de kans erg groot dat u hier per vliegtuig heen reist. Als u met de auto zou gaan, zou u dit immers al minimaal twee tot drie dagen aan reistijd kosten. Die tijd zit u wellicht liever op het terras van uw vakantiewoning. Het voordeel aan vakantiewoningen in het buitenland is dat deze vaak veel groter zijn dan de vakantiewoningen op vakantieparken in Nederland. Wilt u in een vakantiehuis in Griekenland verblijven, of kiest u toch voor een Kroatisch vakantiehuis?

Online een mooi vakantiehuis reserveren

Mocht u in een vakantiehuis willen verblijven, dan is het sterk aan te raden om deze tijdig te reserveren. Door het beperkte aantal vakantiehuizen in het buitenland zitten deze vaak relatief snel vol. Reden genoeg om vandaag nog te zoeken naar een vakantiewoning op uw bestemming! Daarbij is het vaak ook nog eens aanzienlijk goedkoper om uw vliegtickets ruim van tevoren te boeken, waarmee u van een aantrekkelijke korting kan profiteren. Er zijn verschillende websites waarop vakantiewoningen in Europese landen worden aangeboden. De website van organisaties zijn vaak het meest betrouwbaar.

Desi is Foedsie

Vaak Foetsie en een beetje een foodie. Het liefst zoveel mogelijk op reis op zoek naar de leukste bestemmingen, lekkerste hotspots en beste streetfood samen met de liefde van mijn leven en af en toe onze gezellige mopshond. Hoewel we geen krijgen van Azië, staat ook de rest van de wereld nog op onze bucketlist.

Booking.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg Foedsie op