Over ons

Hi,

Wat leuk dat je meer te weten wilt komen over Foedsie en over ons. Wij – Desi, Leroy en natuurlijk onze brompot Buddha – vormen samen team Foedsie. Het liefst zijn we zoveel mogelijk op reis, de wereld aan het ontdekken. Van duiken tot het beklimmen van gigantische bergen of juist lekker niksen op een schitterend strand. Met backpack het vliegtuig in of op pad met onze camper en mopshond. We love it all!

Sommige noemen ons wereldreizigers, hippies, vanlifers, citytrippers of backpackers. Wij noemen ons gewoon Leroy & Desi 2 mensen die vaak foet(d)sie zijn.

Vraagje voor Foedsie

Heb je een vraag voor Foedsie? Een leuke hotspot gevonden? Of interesse in een  samenwerking? Mail naar [email protected] of stuur een berichtje via instagram en ik probeer je mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Het Foedsie Team

Desi

Foodaddict, online marketeer, struint het liefst iedere dag rommelmarkten af, neemt altijd de complete kruidencollectie mee op reis en is meester in het vinden van leuke hotspots.

Leroy

Luistert ook naar de naam Bieroy, held in woordgrappen, front-end-developer (fancy woord voor iemand die websites maakt) en komt altijd als eerste met ideeën voor nieuwe reisbestemmingen.

Buddha

Professionele brompot, stokoud, luilak, kan als geen ander tijd rekken tijdens een wandeling, doet alles voor eten en verder eigenlijk vrij weinig.Samenwerken met Foedsie

Foedsie bestaat nu een paar jaar en heeft in deze korte periode mooie posities veroverd in Google. Ook op Social Media heb ik een super leuke groep trouwe volgers. Benieuwd naar alle statistieken en informatie over Foedsie, vraag dan mijn mediakit aan.

Samenwerken met Foedsie kan door middel van:

  • Een advertorial
  • Instagram posts
  • Persreis
  • Winactie
  • Producreview

Alle artikelen over Over ons