Week  4: camper update – het begint ergens op te lijken

Week 4: camper update – het begint ergens op te lijken

Oké corona sucks en thuisblijven ook, maar aan de andere kant gaan we echt als een speer met het ombouwen van onze camper. Werken, Wandelen, Work-out en dan nog even een paar uurtjes klussen om vervolgens na het eten in slaap te vallen op de bank. Het weer is geweldig, het is lekker lang licht dus kunnen flink wat meters maken.

De Alk(l)oof(erfield)

De afgelopen dagen hebben we de alkoof even gelaten voor wat het was. We waren het een beetje zat, dus ging ik aan de slag aan mijn DIY visgraattafeltje en maakte Leroy een houten wand. Maar deze week was het weer tijd om het frame af te maken en alles dicht te timmeren. Na flink wat zagen, schelden en janken is het dan eindelijk gelukt: het frame is klaar! We kunnen weer rustig slapen. Het frame hebben we verstevigd met flink wat extra balken. Vervolgens hebben we de mdf planken bevestigd – die hadden we nog liggen van het klussen van het oude busje – en de lege ruimte gevuld met pur. Want als ge het niet meer wit pur of kit. Dus dat dus. Nu nog een leuk behangetje, likje verf en het slaapgedeelte is klaar.

camper klussen alkoof
Alkoof opnieuw opbouwen

Verven, verven en oh ja nog meer verven

Als wij beginnen met verven dan leidt dit op de één of andere manier altijd naar meer geverf. De keukenkastjes kregen een diepgroene kleur, het deurtje naar het badkamertje kreeg een vintage gele kleur en de rest van de wandjes wilden we lekker licht houden. De meeste wandjes en kasten hadden al een witte kleur, dus we besloten alleen de wandjes te verven waarbij dit echt nodig was. We kozen voor wolkenwit van Flexa en natuurlijk was dit een compleet andere kleur dan de kastjes en wandjes die we eigenlijk niet meer geschilderd hoefden te worden. Dus uiteindelijke toch maar bijna alles in de camper geverfd. Alleen de keukenkastjes moeten nog en het aanrecht krijgt nog een ander kleurtje.

camper verven
camper keuken verven
camper verven
camper keuken verven

Nog meer latjes projecten

We hebben nog steeds enorm veel latjes over en ging ik super crea de bea aan de slag aan nog meer DIY projecten, want gratis = leuk! Ik maakte van een paar latjes een klein houten kapstokje voor aan de deur. Ook maakte ik een tijdschriften/boeken wandrek voor bij de deur. Ik vond op zolder nog een oud riempje die ik er aan toevoegde. Dit laatste project koste mij misschien 30 minuutjes. Het prikbord hadden we al 🙂

camper diy
camper kapstok

Ook leuk om te lezen:

Eén reactie op “Week 4: camper update – het begint ergens op te lijken”

  1. Maria schreef:

    Jongens toch wat hebben jullie er al weer wat moois van gemaakt, Chapeau !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *