Keuken opknappen van onze Citroen C25 Bus

Keuken opknappen van onze Citroen C25 Bus

De keuken van de camper was eigenlijk al helemaal compleet. Super fijn. Zo zit er een nieuwe koelkast in, een aanrecht met 2 gaspitten en een klein wasbakje. We hebben daarom besloten om alles zoveel mogelijk te behouden en het alleen een beetje op te pimpen. We hebben de keuken helemaal opgeschuurd en het in dezelfde kleur geverfd als de bankjes, namelijk wolkenwit van Flexa. Het bovenkastje kreeg een groene kleur. Het oude schuifraam hebben we verwijderd en hiervoor een stoffen gordijntje geplaatst.

Het keukenblad hebben we vervangen voor een houtenblad uit drie delen. De linkerkant kunnen we volledig uitklappen en extra werkruimte gebruiken.

van kitchen
munchen

We hebben zelf met een leren riem van de Action twee handvatten gemaakt voor de lades. Super goedkoop en het ziet er meteen al veel leuker uit. Ik heb thuis een grote verzameling oude blikken, dus heb er een paar meegenomen op reis die dienen als leuke opbergbakjes in het keukentje.

van kitchen
munchen

Fan van Behangfabriek

Bij het inspiratie opdoen voor onze camper, vond ik de keuken één van de belangrijkste onderdelen. Ik ben enorm van het koken en wil daarom van het keukentje een fijne en makkelijk plek maken. Een plekje voor al mijn kruiden, voldoende werkruimte en behoorlijk wat opbergruimte voor al mijn keukenspullen. Hoewel we eigenlijk alles voor de camper samen hebben gedaan, werd dit een beetje mijn project. De verlichting en het bankje was weer helemaal Leroys ding.

van kitchen
munchen

Verschillende keren kwam ik campers tegen met een keukentje met een tegelwand. Hoe gaaf! Dit wilde ik ook. Veel mensen gebruiken hiervoor echte tegels. Je wil alleen niet dat de camper te zwaar wordt dus het liefst gebruik je zoveel mogelijk lichte materialen. Voor mij viel deze optie, daarom al vrij snel af.

KitchenWalls van Behangfabriek

Na een speurtocht op het internet kwam ik het behang van de collectie KitchenWalls van Behangfabriek tegen. WOW! Ik was opslag verliefd. Bij de Behangfabriek heb je een hele lijn behang voor in de keuken met eigen ontworpen designs. Van prachtige prints tot behang die niet te onderscheiden is van echte tegels. Hoe gaaf. Het behang is niet alleen geweldig om te zien, maar ook nog eens waterdicht, hittebestendig, makkelijk schoon te maken en herbruikbaar.

Dit is precies wat ik zocht. De keuze is echt enorm, maar toch viel mijn oog meteen op het behang Bistro. Tegeltjes waar ik van hou. Ze passen perfect bij onze stijl en de camper. Het behang wordt helemaal op maat gemaakt. Hoe fijn!

Het pakketje werd super snel geleverd en we konden meteen aan de slag. Het behang wordt geleverd met behanglijm en instructies. Het bevestigen van het behang ging super makkelijk en wat ben ik heppiedepeppie met het eindresultaat.

Precies wat we wilden, Het maakt de keuken en de camper helemaal af.

Nog meer foto's zien?

Wie is (er) Foedsie? Desi, Leroy en Buddha zijn vaak Foetsie en altijd op zoek naar food. Reis met ons mee naar de leukste bestemmingen & lekkerste hotspots.

@foedsie

Benieuwd waar we nu zijn? Volg ons op instagram. Vinden we leuk!

Nieuwsbrief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak Foetsie en een beetje een foodie. Dat ben ik in een notendop. Het liefst ben ik zoveel mogelijk weg, op reis, de wereld aan het ontdekken. Dit doe ik niet alleen, maar samen met mijn grote liefde (bijna man) en heel af en toe onze lieve, oude, brompot van een mopshond. Maar ook met vrienden en familie natuurlijk. Van duiken tot het beklimmen van gigantische bergen, eten aan straat tot luxe villa’s, van helemaal niks doen tot blaren onder onze voeten lopen.

Foedsie