Goboony: Desi en Leroy – Richting de bergen

Goboony: Desi en Leroy – Richting de bergen

De eerste weken vliegen voorbij. Het busje rijdt weer als een zonnetje dus we kunnen Duitsland eindelijk gedag zeggen. Maar niet voordat we nog even stoppen in het noorden. We worden verrast door de schoonheid van Berchtesgaden en blijven hier toch iets langer dan verwacht. Maar na een paar dagen zeggen we Duitsland dan echt vaarwel. Wat heeft dit land ons verrast met haar prachtig mooie natuur, levendige steden en gastvrijheid. Hoewel we door het kapot gaan van de bus niet veel keus hadden, zijn we enorm blij dat we iets langer in Duitsland zijn gebleven dan verwacht.

Dan is het eindelijk zo ver we zetten koers richting Slovenië. Benieuwd naar onze eerste weken echt on the road! Lees het volledige artikel op Goboony.

Verder reizen naar

Nog meer foto's zien?

Wie is (er) Foedsie? Desi, Leroy en Buddha zijn vaak Foetsie en altijd op zoek naar food. Reis met ons mee naar de leukste bestemmingen & lekkerste hotspots.

@foedsie

Benieuwd waar we nu zijn? Volg ons op instagram. Vinden we leuk!

Nieuwsbrief

Eén reactie op “Goboony: Desi en Leroy – Richting de bergen”

  1. Maria schreef:

    Wat fijn dat jullie het ondanks de pech met de camper zo hebben genoten van het mooie Duitsland, prachtige foto’s ook ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak Foetsie en een beetje een foodie. Dat ben ik in een notendop. Het liefst ben ik zoveel mogelijk weg, op reis, de wereld aan het ontdekken. Dit doe ik niet alleen, maar samen met mijn grote liefde (bijna man) en heel af en toe onze lieve, oude, brompot van een mopshond. Maar ook met vrienden en familie natuurlijk. Van duiken tot het beklimmen van gigantische bergen, eten aan straat tot luxe villa’s, van helemaal niks doen tot blaren onder onze voeten lopen.

Foedsie