Oeps we did it again!

Yup we did it again. We vonden een nieuwe Captain Vanastic 2.0! Dit keer geen busje, maar een heuse volwassen mensen camper met badkamer en al. Hoewel we echt helemaal hoteldebotel verliefd waren op onze blauwe bus, misten we onderweg echt wat ruimte en een badkamertje. Dus meet onze upgrade, een Fiat Ducato Camper uit 1992. Helemaal heppiedepeppie en klaar om te klussen.

Vanlife 2.0

We hebben de laatste paar maanden al flink wat tijd gehad om wat ideeën op te doen. Wat ik vooral ontzettend leuk vind aan deze camper is dat het meteen al als een echt huisje voelt. Hoewel ik het idee van een busje nog steeds erg gaaf vind, was onze blauwe bus niet altijd even praktisch. Vooral als je wat langer op reis bent begin je soms dingen te missen (of wij dan in ieder geval). Bij regenachtige dagen loop je bijvoorbeeld werkelijk alles naar binnen, het bed in en uitklappen is na een tijdje erg irritant en wildplassen (of nog erger wildpoepen, yup mensen doen dit echt) is ook niet mijn favoriete hobby. Nu zie ik ons al helemaal zitten ergens aan het strand in Portugal met een kopje koffie voor onze camper. De camper heeft een kleine badkamer, boven of onder kun je slapen, een ruime keuken (YASSSS!) en een zonnepaneel. We zijn dus nergens meer van afhankelijk en kunnen helemaal off road! Hoe tof.

Let the pinning begin

Hoewel we enorm veel zin hebben in het klussen, ben ik stiekem wel blij dat het niet weer zo’n enorm project is als de vorige bus. Niks hoeft, maar alles kan! Natuurlijk willen we er weer een fijn rijdend huisje van maken, dus flink wat behangen, schilderen, leuke accessoires scoren en rommelmarkten afstruinen (als corona dit nog toelaat). We zitten dit keer ook niet vast aan een deadline. We zijn de afgelopen maanden al flink bezig geweest met het verzamelen van inspiratie. Benieuwd, check dan even het Foedsie VanLife 2020 Pinterest Board.

Een paar punten die we het liefst zo snel mogelijk oppakken:

 • Nieuwe vloer in de camper
 • Nieuw keukenblad
 • Nieuwe tafel
 • Gordijnen
 • Nieuwe stof over de kussens
 • Kastjes verven
 • Het liefst de buitenkant een lekker kleurtje geven
 • De badkamer pimpen
 • Ergens moet nog zeker behang komen

Maar first things first, het schoonmaken! We gaan proberen om iedere week een update te delen over de status van de camper 🙂

camper foedsie

Eén reactie op “Oeps we did it again!”

 1. Maria schreef:

  Gaat er vast en zeker weer top uit zien succes 👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *