Goboony: Kroatië wat was je mooi

Goboony: Kroatië wat was je mooi

WOW Kroatië wat ben je mooi. Wat hebben we hier genoten. De knusse kleurrijke stadjes, prachtige zee en het fijne sfeertje. We weten onze draai hier helemaal te vinden. Er is alleen nog 1 ding wat we nog van onze bucketlist willen afstrepen en dat is kamperen pal aan een mooie zee. Onze laatste paar dagen in Kroatië besteden we dan ook op één van de mooiste kampeerplekjes waar wij tot nu toe hebben mogen staan. Pal aan zee met niemand om ons heen. Na deze prachtige plek besluiten we terug te rijden naar Slovenië, maar maken we eerst nog een stop bij de Plitvice meren. Kroatië blijft ons maar verrassen met haar schoonheid. Wat een land.

vanlife kroatie
camperreis kroatie
Kroatie reis
roadtrip kroatie
camperreis
vanlife europa

Wie is (er) Foedsie? Desi, Leroy en Buddha zijn vaak Foetsie en altijd op zoek naar food. Reis met ons mee naar de leukste bestemmingen & lekkerste hotspots.

@foedsie

Benieuwd waar we nu zijn? Volg ons op instagram. Vinden we leuk!

Nieuwsbrief

Alle Kroatië artikelen

Klik hier om terug te gaan naar alle artikelen over Kroatië

@foedsie

Booking.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak Foetsie en een beetje een foodie. Dat ben ik in een notendop. Het liefst ben ik zoveel mogelijk weg, op reis, de wereld aan het ontdekken. Dit doe ik niet alleen, maar samen met mijn grote liefde (bijna man) en heel af en toe onze lieve, oude, brompot van een mopshond. Maar ook met vrienden en familie natuurlijk. Van duiken tot het beklimmen van gigantische bergen, eten aan straat tot luxe villa’s, van helemaal niks doen tot blaren onder onze voeten lopen.

Foedsie