Goboony: Kroatië wat was je mooi

Kroatië heeft ons helemaal betoverd. We ontdekken de perfecte campings, dwalen door schilderachtige stadjes en nemen regelmatig een verfrissende duik in de prachtige Adriatische Zee.

Wow, wat een schoonheid hier. Er staat nog één ding op onze bucketlist: kamperen pal aan zee, zodat we vanuit ons busje zo de golven in kunnen duiken. Tijdens het plannen van onze roadtrip hadden we hier al naar uitgekeken. Gelukkig vinden we een kleine camping met fantastische recensies in het oosten van Kroatië, direct aan zee. Yes, dit wordt ‘m!

De rit naar de camping is een ware traktatie. We rijden langs de betoverende kust van Kroatië en de stranden worden alleen maar mooier. Na een lange en warme rit komen we aan op de camping. We vinden de ideale plek voor ons kleine busje: direct aan zee met een adembenemend uitzicht en bijna niemand om ons heen.

Eerlijk gezegd zijn we soms wel een beetje jaloers op de grotere campers met hun luxe voorzieningen, maar op dit moment is dat allemaal bijzaak. De bus mag dan wel klein zijn, maar hij past altijd perfect overal tussen. De plek is een beetje krap en het is een flinke klim naar de toiletten, maar met zo’n uitzicht maakt dat allemaal niet uit. (4 nachten later: toch wel, maar daar komen we later op terug).

Op de eerste ochtend word ik wakker om 6 uur met een adembenemende zonsopgang. Puur genieten! Helaas is onze Tomos nog steeds kapot, zoals we eerder hebben gemeld, dus weggaan is wat lastiger. Gelukkig hebben we genoeg werk te doen, dus maken we van onze kampeerplek een mini kantoor aan zee. Werken was nog nooit zo plezierig. Een paar uur werken met dit geweldige uitzicht, afkoelen op ons eigen mini-strandje, een hapje eten, lekker borrelen, soms zelfs een workout, en dan weer op repeat.

Lees het complete verhaal op Gobooy

vanlife kroatie
camperreis kroatie
Kroatie reis
roadtrip kroatie
camperreis
vanlife europa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *