Goboony: Ciao, Bella Italia

Goboony: Ciao, Bella Italia

Schandalig maar waar, dit wordt ons eerste keer Italië. Yes we hebben hier echt veels te lang mee gewacht, maar nu is het dan eindelijk zo ver. Italië here we come. Als pastaliefhebber en semi foodaddict toch wel een bestemming waar we al jaren naar uit kijken. Voordat de bus Toscane bereikt, trotseert onze eigen Captain Vantastic eerst nog even de bergen in Dolomieten. Jaaaa hoor doet ie gewoon eventjes. Wat is het hier mooi. Na flink wat hiken en natuur, besluiten we dat het tijd is voor vino, vino en nog eens vino. Oh en heeeeeel heeel heeeel erg veel eten. Toscane is genieten, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Benieuwd naar onze roadtrip door Italië?

vanlife italie
camperreis italie
italiereis
roadtrip italie
camperreis
vanlife europa

Nog meer foto's zien?

Wie is (er) Foedsie? Desi, Leroy en Buddha zijn vaak Foetsie en altijd op zoek naar food. Reis met ons mee naar de leukste bestemmingen & lekkerste hotspots.

@foedsie

Benieuwd waar we nu zijn? Volg ons op instagram. Vinden we leuk!

Nieuwsbrief

@foedsie

Benieuwd waar we nu zijn? Volg ons op instagram. Vinden we leuk!

Booking.com

Eén reactie op “Goboony: Ciao, Bella Italia”

  1. Maria schreef:

    Oh zo mooi om te lezen en naar door prachtige prachtige foto’s te kijken ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak Foetsie en een beetje een foodie. Dat ben ik in een notendop. Het liefst ben ik zoveel mogelijk weg, op reis, de wereld aan het ontdekken. Dit doe ik niet alleen, maar samen met mijn grote liefde (bijna man) en heel af en toe onze lieve, oude, brompot van een mopshond. Maar ook met vrienden en familie natuurlijk. Van duiken tot het beklimmen van gigantische bergen, eten aan straat tot luxe villa’s, van helemaal niks doen tot blaren onder onze voeten lopen.

Foedsie