Camper Update Week 6: knopjes erop, gordijntjes eraan en gaan met die banaan!

Yay we zijn er echt BIJNA. De laatste essentials zijn binnen en we kunnen gaan afronden. Whoep Whoep. Nu we de laatste items hebben geshopt bij Obelink, kunnen we de keuken afronden. En kunnen we beginnen met de aankleding. Altijd leuk!

Keukenkraan installeren en gas aansluiten

Nu we onze toffe kraan hebben ontvangen en een waterpomp hebben gescoord bij Obelink, kunnen we de keuken afronden. Nadat we het keukenblad hebben bevestigd kon de kraan geplaatst worden. Onze lieve zwager Erik heeft onze elektra gedaan en gezorgd dat er een 12volt aansluiting op zat. De waterpomp hebben we bevestigd aan de zijwand van de keuken en als schoonwatertank gebruiken we een 30 liter bak. Er zat al een aansluiting voor de afvoer naar buiten. Deze hebben we laten zitten en we plaatsen de oude jerrycan van de bus aan de buitenkant als we staan. Scheelt weer wat opbergruimte in de keukenkastjes en aangezien mijn volledige kruiden collectie mee op pad gaat, hebben we die hard nodig.

Daarna nog even de gasfles aansluiten en VOILA we kunnen koken hoor.

camper interieur
vaninterior

Wandje keuken en bed

Het keukenblok staat tegen het bed, daarom hebben we een wandje geplaatst als afscheiding. Zo voorkomen we dat tijdens het koken het bed niet smering wordt en dat je ook een beetje slaap en woongedeelte creëert. Het was nog een heel gedoe, maar wandje staat hoor.

camper interieur
vaninterior

Mag het een beetje vintage

Bij een oude bus hoort oude zooi. Geen fancy snufjes, maar lekker een theetje zetten in een emaille pot en je eten serveren op een bloemetjes dienblad. Dus hatseflats de hele bus aangevuld met items van Zus en Zooi. Van emaille kopjes, een vintage prullenbak, bloemetjes dienblad tot lekker veel blikken.

camper interieur
vaninterior

Meuk erin en gaan met die banaan

Jaaaa het is niet te geloven: alles zit erin! We kunnen kakken, we kunnen koken en we kunnen slapen. Ik zeg gaan met die banaan. De bus is nog niet helemaal ready en we zijn nog niet helemaal happy met het resultaat, maar dat komt wel. In de zomer komen we weer terug voor de laatste dingen. Maar in een maandje hebben we deze oude bus toch omgetoverd naar een heel fijn plekje en daar zijn wij stiekem best trots op.

We gaan nu eerst lekker op pad, kijken wat wel en niet werkt en als we terugkomen dan passen we de bus aan waar nodig.

camper interieur
vaninterior
camper interieur
vaninterior

Ook leuk om te lezen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *